Administratia Prezidentiala a sesizat CNA ca urmare a unor acuze aduse de Antena3 la adresa lui Traian Basescu

Administratia Prezidentiala a sesizat CNA ca urmare a unor acuze aduse de Antena3 la adresa lui Traian Basescu

by June 6, 2013 1 comment

traian-basescu-am-invatat-sa-nu-mai-cred-in-politicieni-94992[1]Administratia prezidentiala a sesizat Consiliul National al Audiovizualului (CNA) ca, in emisiunea “Q&A” difuzata de Antena 3 sambata 1 iunie, au fost lansate “acuzatii defaimatoare si neadevarate” la adresa lui Traian Basescu si a Administratiei Prezidentiale, potrivit carora prresedintele ar fi implicat in anchetarea directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu.
In sesizarea depusa pe 4 iunie la CNA, Administratia Prezidentiala reproduce cateva dintre aceste acuzatii:

  • 1) “Victor Ciorbea: in opinia mea, consider ca toata aceasta este o operatiune, o actiune a regimului Basescu – Udrea si a celor pe care ii mai controleaza, in DNA, in parchete, in servicii secrete, in justitie s.a., indreptata pentru analizarea si cu anihilarea si cu scopul precis al anihilarii, sau daca nu, macar al inspaimantarii celor din trustul Intact, a salariatilor si a proprietarilor acestuia (…)”.
  • (2) – Mugur Ciuvica: (…) Imediat dupa referendum, mie mi-a fost foarte clar, si multora, altora, nu numai mie, ca Traian basescu va continua sa miste lucrurile mai putin iesind el, stand ascuns la Cotroceni, dar lucrand cu institutiile de care vorbea domnul Ciorbea, cu slugile lui din tara practic, si cu stapanii lui de la Bruxelles. (…) Se pare ca ura lui Basescu fata de dan voiculescu e mult mai mare decat dorinta lui de a rupe USL-ul si atunci a venit prima miscare cu trustul Intact al lui Voiculescu. Sigur ca cu asta, cumva prin ricoseu asa, se duce si la USL. Ca cei de la Antena or sa zica: uite, domne’, ce ne fac procurorii lui ponta. si daca ii cearta ponta, mai slabeste USL-ul si urmeaza, oricum, si PNL-ul (…).
  • 3) Mugur Ciuvica: (…) E smecher Basescu, si-a mai pierdut el din elan, din astea, dar rautatea nu si-a pierdut-o. A luat de la Voiculescu pe cel mai insignifiant personaj. Nu stia nimeni cine-i Sorin Alexandrescu asta, nimeni, nimeni. Gandindu-se ca, daca luam pe cutarica Alexandrescu de la intact, nu o sa iasa nimeni in strada, nu o sa protesteze nimeni, nu o sa se indigneze nimeni, ca nu-l stie. (…) Ei, urmeaza, insa, vedetele de la Antene. Cu vedetele de la Antena cred ca v-ati prins si dumneavoastra. Tactica e alta. Stiti ca pana acum, ca si in cazul lui sorin alexandrescu, arestau si dupa aia dadeau stenograme ca sa arate uite de ce l-am arestat, pentru ca a spus aia si aia si aia..(…) Si atunci s-au gandit asa: intai dam stenograme cu vedete, dupa aia le plimbam putin pe la DNA si le arestam mai incolo (…).”
Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Pettrusu
    #1 Pettrusu 7 June, 2013, 14:43

    Memoriu
    Presedintelui Romaniei,
    Domnului Traian Basescu

    Domnule Presedinte,

    In calitatea dumneavoastra de presedinte al tuturor romanilor de pretutindeni, de garantor al functionarii corecte a institutiilor statului roman si de observator al respectarii drepturilor constitutionale a fiecarui cetatea roman va adresez acest memoriu, prin care va cer ca in virtutea atributiunilor si prerogativelor care le aveti sa dispuneti Procurorului General al Romaniei si/sau Ministerului Justitiei sa ordone o inspectie judiciara a tuturor proceselor mele civile si penale avute in Justitia romana in periada anilor 2001/2006, procese prin care datorita « efectului Voicu in justitia romana « am fost expropriat si lipsit de dreptul meu la proprietate la « SC Natanael Com SRL Gherla « al carui asociat majoritar (51%) legal am fost pana in anul 2004/2005 cand printrun sir lung de procese civile si penale mafia institutionalizata din Romania a reusit sa ma deposedeze si exproprieze abuziv din aceasta societate comerciala.

    Am citit zilele acestea raportul CE cu privire la starea actuala a justitiei romane observand reactia dumneavoastra la acest raport. Va inteleg gustul amar care-l aveti. Ca sa puteti sa va dati seama de starea justitiei si de progresele care sau facut uitati-va la cazul meu. Zece ani de razboi continu si adevarul este blocat si musamalizat de institutiile statului roman care ar trebuii sa combata si sa lupte impotriva coruptiei. Va atasez alaturat acestui memoriu un intinerar cuprinzand o lista cronologica a proceselor mele si a unor abuzuri strigatoare la cer facute de Justitia romana, abuzuri de care ati fost informat si dumneavoastra si premierul Tariceanu dar si actualul premier Emil Boc care stie foarte bine cazul meu.

    V-am trimis patru scrisori deschise pe care le gasiti si online, la care mi-ati raspuns trimitand sesizarile si plangerile mele institutiilor abilitate carora le-ati cerut sa cerceteze faptele sesizate si sa-mi raspunda. DNA tine blocat dosarul 607/VIII-1/2007. De ce?. Intrebati-l va rog pe domnul Moraru, ca de inchis nu mi-a comunicat ca l-ar fi inchis in lipsa de probe, pe care le are din belsug la dispozitie. Avand in vedere toate memoriile, plangerile si probele mele blocate in diferite institutii care sunt intimidate de mai marii corupti ai Romaniei implicati in exproprierea mea, va rog domnule Presedinte dispuneti o inspectie judiciara care sa constate adevarul si sa ia masuri reparatorii sau de recuperare a prejudiciilor care mi sau adus prin abuzurile sau neglijentele justitiei romane. Cu speranta ca nu voi mai fi neglijat ca pana acum, va multumesc anticipat pentru timpul si atentia dumneavoastra.

    Astept interventia dvs,
    Petru RUSU
    Melobourne * Australia

    http://xa.yimg.com/kq/groups/20701061/858809773/name/Memoriu+Presedintelui+Romaniei,+despre+justitia+lui+Nastase..doc

    http://xa.yimg.com/kq/groups/20701061/746674737/name/APPEAL

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.