Cine sunt oamenii care construiesc partidul lui Basescu:un fost avocat al lui SOV, o bomba sexi, cercetata penal pentru fals si uz de fals sau o doamna de succes, amanta unui “interlop”

Cine sunt oamenii care construiesc partidul lui Basescu:un fost avocat al lui SOV, o bomba sexi, cercetata penal pentru fals si uz de fals sau o doamna de succes, amanta unui “interlop”

by July 29, 2013 0 comments

Sexy_pedelista_Laura_Bota,_un_nou_pictorial_hot_1[1]Partidul Miscarea Populara se vrea a fi “altceva”, asa cum s-a exprimat presedintele interimar, Eugen Tomac. Cu alte cuvinte, ceva ce nu a mai fost pana acum in politica romaneasca.  Traian Basescu vorbea, intr-un interviu aparut astazi in presa, ca acest partid are nevoie de lideri puternici.  La Bucuresti, poate se vad intelectualii lui Basescu din PMP, dar in teritoriu… o mare “fauna”: de la avocatul lui Sorin Ovidiu Vantu, la femei de afaceri controversate sau bombe sexy,  sotii de condamnati penal.  Trei exemple ilustrative care pot spune totul despre resursele umare care construiesc partidul lui Basescu.

Un prim exemplu este fostul presedinte al PDL Arges, Mircea Andrei, avocatul al lui Sorin Ovidiu Vantu, care a fost finantat ani la rand de puscariasul FNI. Acesta si-a dat demisia din PDL, dupa ce a dat afara  21 de primari din Arges, special pentru a-i aduce in PMP. Fostul lider al democrat-liberalilor ( care s-a mai plimbat pe la fost ApR si PNL) , si-a anuntat retragerea din PDL, acum o saptamana, cand Traian Basescu se afla  la o petrecere campeneasca in localitatea argeseana, Costesti.  In acest context, premierul Victor Ponta anunta ca Mircea Andrei va junge in curand dupa gratii, fiind acuzat  intr-un dosar de constituire a unei grupari de criminalitate organizata si spalare de bani. Primul-ministru se referea la implicarea pana peste  gat a lui Andrei in afacerea de  delapidare a Petromservice . Este vorba despre  relatiile lui Mircea Andrei cu Sorin Ovidiu Vantu si cu Liviu Luca si despre  contributia acestuia la prejudiciul de aproape 1 miliard de euro adus de acest cartel de crima oroganizata, salariatilor Petromservice.

Un al doilea exemplu este racolarea in Partidul Miscarea Populara a  bombei sexi de la Satu Mare, Laura Bota ( care ar putea fi nominalizata ca presedinte a organizatiei peste acest judet), cunoscuta publicului larg doar pentru pozele “deocheate” de pe facebook, nicidecum despre realizarile sale politice( pana acum indeplinea functia de sef municipal al PDL Satu Mare). Poate, in cercuri restranse, undeva in Nordul tarii se stie despre aventurile sale “galante” cu diversi politicieni, care au promovat-o in sferele “inaltei societati”. De asemenea, poate, la Cotroceni sau la in curtea PMP nu s-a auzit de condamnarea sotului acestei, comisarul de politie , Adrian Bota, la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita si este cercetat penal pentru camatarie, intr-un alt dosar. De altfel, chiar Laura Bota, a fost urmarita penal pentru fals si uz de fals, dar a scapat basma curata doar pentru ca i s-au prescris faptele. Poate liderii PMP nu au aflat inca despre relatiile  nu tocmai potrivite ale sexoasei Laura  cu personaje din lumea interlopa din Satu Mare, cum ar fi cu Radu Cristescu, fost presedinte ADS,  care a fost cercetat in mai multe dosare pentru luare de mita, abuz in serviciu, fals si uz de fals, sau despre legaturile speciale cu fostul sef al organizatiei PDL, Ioan Hodis, cercetat penal, la un moment dat, pentru conexiuni in lumea  traficantilor  de tigari si de masini.

Un alt caz este lansarea in politica mare a doamnei Lia Stanca, o femeie de succes in afaceri, dar si controversata din Salaj, care , potrivit surselor noastre, ar urma sa fie unsa presedinte a PMP pe acest judet. Cunoscuta pana nu de mult doar ca sotie a unui fost general SRI,  Lia Stanca a devenit faimoasa  in mediile politice salajene mai mult pentru micile aventuri cu omnipotentul si omniscientul Radu Cristescu ( prezent si in zonele ‘intime” ale  Laurei Bota).  Cei doi detin ziarul Cronica Romana, unde, de luni bune, se duce o campanile furibunda impotriva liderilor PDL. Mentionam ca Lia Stanca a sponsorizat “din greu” campania electorala a PDL din toamna anului trecut, fiind in relatii foarte bune cu presedintele organizatiei PDL Salaj, Lucian Bode ( un disident al politicii lui Vasile Blaga).

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.