Marca USD a fost inregistrata la OSIM de varul regelui Cioaba

Marca USD a fost inregistrata la OSIM de varul regelui Cioaba

by February 19, 2014 0 comments

194414-usl-agerpres[1]Alina Gorghiu spune că marca Uniunii Social Democrate (USD) este înregistrată la OSIM de vărul autointitulatului rege al romilor Cioabă. Deputatul PNL Alina Gorghiu a scris, miercuri, pe blogul său, că marca Uniunii Social Democrate (USD) este înregistrată la OSIM de vărul autointitulatului rege al romilor Cioabă, Ion Cioabă Mihuţescu, comentând că, dacă nu cumva a fost o strategie mai veche, oricum ar fi meschin.

Postarea Alinei Gorghiu începe cu o întrebare: “A cui este USD?”

“La marca înregistrată, mă refer. Ştiţi?”, continuă ea.

Deputatul liberal vine şi cu răspunsul: “Aflaţi că aparţine, cu acte la OSIM, vărului regelui Cioabă, Ion Cioabă Mihuţescu”.

Gorghiu arată că înregistrarea la OSIM datează din noiembrie 2011 şi apreciază că, “dacă nu cumva a fost o strategie mai veche (dat fiind faptul că Mihuţescu este vicepreşedinte PSD Sibiu), ceea ce oricum ar fi meschin, USD se umple de un ridicol absolut”.

“Adaug la asta declaraţia recentă a fiului regelui Cioabă, care spunea că ei vor să se alieze cu liberalii, că romii au avut mereu o gândire liberală. Mai înţelegeţi ceva?”, mai scrie Gorghiu pe blog.

Alina Gorghiu le transmite şi un mesaj reprezentanţilor USD: “Să nu uit, dacă le vine ideea celor din Uniunea cea nouă, dar de origini vechi, să-şi schimbe numele în Uniunea Social Progresistă… să renunţe, că domnul Mihuţescu a acoperit tot”, spune aceasta.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.