Traian Basescu: Crin Antonescu este un politician mai destept decat vrea lumea sa creada

Traian Basescu: Crin Antonescu este un politician mai destept decat vrea lumea sa creada

by March 17, 2014 0 comments

traian-basescu-crin-antonescu-razvan-chirita[1]Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că liderul PNL Crin Antonescu “este ca politician mai inteligent decât vrea lumea să creadă”, el declarându-se convins că liberalul nu va sacrifica candidatura la Preşedinţie dacă Iohannis va fi mai bine plasat în sondajele partidului. “Crin Antonescu este ca politician mai inteligent decât vrea lumea să creadă. Sunt convins că nu va sacrifica candidatura dacă Iohannis va fi mai bine plasat în sondajele lor”, a afirmat Traian Băsescu la Adevărul Live, întrebat dacă vede posibilă o rocadă Antonescu-Iohannis.

“Klaus Iohannnis e un politician nealterat pe imagine la nivel naţional, are o bună reputaţie, dar depinde după ce vii la centru cum evoluezi. Poţi să fii un primar al Sibiului foarte apreciat, aici viaţa politică e mult mai grea”, a adăugat preşedintele Băsescu.

El a dat exemplul unor primari apreciaţi, precum George Scripcaru, Gheorghe Falcă, Gheorghe Nechita, care “aduşi la Bucureşti au o problemă”.

Traian Băsescu a mai spus că şi Sorin Oprescu era cu nivelul de încredere mai mare decât al oricărui alt candidat, a intrat în competiţia prezidenţială şi a constatat în primul tur că mai mult de trei procente nu a putut lua.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.