“Divele” Elenei Udrea din PMP. Aventurile politice si infractionale ale candidatei la PE din Satu Mare

“Divele” Elenei Udrea din PMP. Aventurile politice si infractionale ale candidatei la PE din Satu Mare

“Divele” Elenei Udrea din PMP. Aventurile politice si infractionale ale candidatei la PE din Satu Mare

by May 23, 2014 4 comments

Foștii colegi de partid au acuzat-o de prostituție politică. Procurorii, de  complicitate la fals și uz de fals. A crescut sub ochii vigilenți a unui tutore sau altul, de la o simplă infirmieră la șef de organizație de partid. Pe umerii unui bărbat sau altul. Unii o numesc carieră!!!! Nu e ceva nou în viața partidelor, e deja o situație clasică. O poveste de budoar din culisele tumultoase ale politichiei de mărgăritar. Laura Bota este cunoscută publicului larg din pozele care circulă pe internet. O brunetă focoasă care intră foarte ușor în porbagajul unui mașini de lux. Doar cu condiția să fie foarte ușor îmbrăcată. Mai puțin se știe despre munca sa de partid la Satu Mare sau București. Sau foarte puțin despre meseria sa de bază: medic stomatolog. Asta pentru că are o clientelă foarte selectă: bărbați cu ștaif, care vor să rămână cu gura căscată în decolteurile sale.

Dar să revenim la cariera politică a  Laurei Bota. A ajuns președinte al organizației PMP Satu Mare, după ce a îndeplinit diferite funcții politice la PDL: șef al organizației municipale Satu Mare sau vicepreședinte al organizației de Femei la nivel național. A trădat-o pe Andreea Vass( Paul), pentru a bate palma cu Elena Udrea. Un război al fustelor, ar fi spus un cunoscut jurnalist din București. Dar pentru a ajunge în prima ligă, Laura a țintit numai bărbați de stat.

Unul dintre stâlpii săi de susținere a fost Ioan Hodiș, care a a ocupat multă vreme fotoliul de președinte al PDL Satu Mare. El a inițiat-o în tainele politicii, propulsând-o în unele medii total familiare ei. O regiune promiscuă, acolo unde se termina viața politică și începe lumea interlopă, cu traficanți de  țigări și evazioniști. Acest lucru sunt povestite în dosare  DNA, în care Hodiș a fost pus sub acuzare. Laura Bota a primit și ajutorul neprecupețit al unui alt individ provenit din tenebrele politicii românești, Radu Cristescu.

O proptea necesară lansării în lumea bună a Capitalei. Asta se întâmpla prin 2011, când Cristescu era șef la ADS. În acea vreme Laura devenea bună prietenă și cu Andreea Vass(Paul), consilieră a primierului Emil Boc. Apoi sătmăreaca noastră s-a afișat peste tot, pe străzile urbei, cu doamna Vass ( scuze Paul), pe la spectacole, pe la întruniri de partid. Așa ca-ntre fete, pe la mici sindrofii mondene. Binențeles, totul așezat frumos, în paginile de Facebook. Asta se întâmpla când Andreea era locatară la Palatul Victoria, în ambientul premierului Emil Boc.

Laura se dovedește a fi un frumos exemplar de animal politic! După schimbările de mediu, ea prinde noul val, lepădându-și hainele cârpite ale PDL cu o frumoasă rochie PMP. Trădare dar să o știu și eu, urlă în van Andreea Vass(Paul). Noua costumație se asortează cu tocurile blondei de la Cotroceni, Elena Udrea. Așa că Facebook, întoarce o pagină, iar la modă sunt fotografiile cu „doamna de fier” de pe malurile Dâmboviței. Drept răsplată, Laura primește președinția organizației PMP Satu Mare. Prostituție politică, au declamat liderii PDL din județul nostru.

Dincolo de politică, Laura Bota se plimbă pe bulevardul infracțiunilor. Procurorii au acuzat-o de complicitate la fals și uz de fals. Doar o stea norocoasă a salvat-o de pușcărie. Sau o mică învărteală în lumea justiției. Până să întocmească dosarul, anchetatorii s-au trezit în plină prescripție. Soțul ei , polițistul Adrian Bota nu a scăpat însă, luând închisoare cu suspendare pentru trafic de influență și luare de mită.  Despre ce a fost vorba?  Bota s-a pus la dispoziția soției lui și i-a făcut rost, pe căi necinstite, de două cabinete medicale, aflate în proprietatea statului. Mai pe limba noastră, furt din bunul obștesc.

Oare cum poate cucoana noastră să se ducă în fața oamenilor să le cerșească votul, când i-a furat pe față? Potrivit procurorilor, polițistul Bota, cel care trebuie să apere legea în fața infractorilor, a aranjat cu un fost președinte de Consiliu Județean, Stefan Szabo, să pună mâna pe două cabinete medicale, care erau în proprietatea statului.

În schimb, Bota îî promitea lui Szabo că-l scapă de anchetă penală, în care era acuzat de vânzarea pe sub mâna a hotelului Dacia. O mână spală pe alta! Aceste manevre au fost încununate prin semnaturile în fals ale lui madam Bota, prin care s-a schimbat destinația imobilelor. În final, în toată afacerea, doar  polițistul Bota a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. Drept răsplată pentru soțul său, Laura a pus o  vorbă bună undeva, sus,la București, ca proaspătul infractor să-și păstreze postul și să nu se pună în aplicare legea care spune că un condamnat penal este demis dintr-o funcție publică.

Dar ofițerul din familia Bota are mai multe la activ: cămătărie, luare de mită, abuz în serviciu. Un bărbat demn pentru ascensiunea politică a doamnei Bota! Ciudat este că toți liderii din PMP, de la București la Satu Mare cunosc bine umbrele din trecutul Laurei. Mai deunăzi, Traian Băsescu, pe la televizor, se arăta entuziasmat de cum crește în sondaje PMP, ce imagine de partid imaculat transpare în rândurile românilor!

Bun exemplu de urmat! De la o simplă cenușăreasă, care făcea pe felcerul la un medic stomatolog din Satu Mare, cu o facultate făcută pe genunchii unui bărbat și o cultură politică ingurgitată la fără frecvență prin hotelurile din București, Laura Bota a devenit o doamnă respectabilă, crescută sub umbra ocrotitoare a lui Traian Băsescu. Curat murdar, coană Joițica!

 

Mai puteti citi in Ancheteonline:

Un subiect de etica pentru Monica Macovei: cariera profesionala si politica a sex-simbolului Laura Bota

Un subiect de etica pentru Monica Macovei: cariera profesionala si politica a sex-simbolului Laura Bota

Presa de scandal, dar si cea serioasa au prezentat ieri o stire considerata de interes in mediile politice: Laura Bota, sexi pedelista din Satu Mare a fost numita vicepresedinte a Organizatiei de Femei a acestui partid. Ea a devenit cunoscuta in urma pictorialelor incendiare aparute in diferite medii si publicatii din tara. Din pacate, si in politica sexul se vinde bine. Conteaza mai mult formele trupului pentru promovare intr-un partid. Nu s-a tinut cont de imaginea controversata a acestui personaj: anturajul interlop in care isi desfasoara activitatea, dosarul penal in care a fost acuzata de fals si uz de fals, si de care nu a scapat decat dupa ce a intervenit presciptia.

Vom vedea daca Bota va intra in criteriile de etica si moralitate stabilite de comisia Monicai Macovei din cadrul PDL, in condiile in care aceasta va candida la parlamentare.

Profitand de imaginea de sex simbol, Laura Bota si-a cladit  o asa zisa cariera in politica, ocupand  functii de conducere in partid: sefa organizatiei municipala a PDL si presedintele organizatiei de femei din acest judet. Acum, munca “pe branci” depusa la partid se concretizeaza in obtinerea, la nivel national, a  pozitiei de vicepresedinte a Organizatiei de Femeie, functie care o propaga in marea politica a PDL. Surse din interiorul Partidului Democrat Liberal  ne-au declarat ca Laura Bota a fost sustinuta la Bucuresti  de  Andrea Paul (Vass), din calitatea acesteia de prim-vicepresedinte a Organizatiei de Femei. “Ar fi vorba despre o rasplata venita din partea doamnei Paul, care a primit de la organizatia PDL un colegiu din Satu Mare  pentru a candida la parlamentare. Este de fapt, un schimb de serviciu intre femeile pedeliste”, ne-au mai spus sursele citate.

Totodata, Laura Bota a mai primit cadou  si un post de vicepresedinte in Comisia Nationala pentru Relatii, Etica si Litigii. Nu stiu daca Monica Macovei va considera ca este etic sa promoveze in partid personaje cu un trecut dubios si cu un prezent controversat.

Ziarul nostru a prezentat pe larg activitatea profesionala si de partid depusa de Laura Bota pentru a reusi in viata. De la simpla infirmiera, undeva la tara, in judetul Satu Mare, a devenit medic stomatolog, cu rezultate mediocre la o facultate de Medicina din Oradea, ca apoi, sprijinita puternic de personaje interlope din zona, sa ajunga lider local si apoi national in cadrul PDL.

Mai intai, ajutorul a venit din partea unui medic stomatolog, Francisc Borbely, la cabinetul caruia lucra ca infirmiera. Acesta a sprijinit-o, se pare inclusie cu bani, pentru a urma cursurile facultatii. S-a casatorit cu un comisar de Politie, un personaj dubios, unul dintre cunoscutii camatari ai judetului. A ajuns in gratiile fostului presedinte al filialei PDL Satu Mare, deputatul Ioan Hodis, aflat in atentia procurorilor DNA, in dosarul mitei vamesilor de la Halmeu.

Sotul acesteia, Bota, comisar de politie in cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, a fost trimis in judecata intr-un dosar de luare de mita. In acelasi dosar, a fost cercetata penal si Laura Bota pentru fals si uz de fals, dar a primit NUP pentru ca faptele acesteia se  prescrisesera.

De notoritate sunt si relatiile sale, nu numai profesionale cu un alt personaj interlop, Radu Cristescu, fost presedinte al ADS, anchetat penal in mai multe dosare ale DNA pentru fapte de coruptie.

 

http://ancheteonline.ro/2011/12/cum-si-a-cladit-cariera-profesionala-si-politica-bomba-sexi-a-pdl-satu-mare/

Cum si-a cladit cariera profesionala si politica, bomba sexi a PDL Satu Mare

Bomba sexi a PDL Satu Mare are un trecut dubios si un prezent controversat. Laura Bota, sefa femeilor democrat –liberale si a organizatiei municipal din acest judet, s-a lansat si a evoluat in cariera politica, sprijinita de barbati, cu “state de plata” in dosarele penale ale DNA: sotul sau, Adrian Bota, comisar la IPJ Satu Mare este un cunoscut camatar in zona si cercetat penal in doua dosare de procurorii DNA; prietenul sau intim, Radu Cristescu, fost presedinte ADS, urmarit penal de DNA intr-un dosar de delapidare a bugetului de stat; presedintele PDL Satu Mare, deputatul Ioan Hodis, audiat de procurorii anticoruptie in dosarul spagii de la Vama Halmeu.

Laura Bota este pasionata de propria imagine: pozeaza sexi ori de cate ori are ocazia. De aceea, pe contul sau de Facebook apar nenumarate fotografii in care ea vrea sa-si scoara in evident formele voluptoase. Constienta ca este o femeie frumoasa, Laura s-a folosit la maximum de calitatile sale fizice pentru a reusi atat in viata profesionala, cat si in cea politica. Plecata din pozitia de simpla infirmiera undeva pe la tara in judetul Satu Mare, ea a fost remarcata, la inceputul anilor ’90 de medicul stomatolog, Francisc Borbely si angajata ca asistenta la cabinetul sau din strada Cuza Voda.

Cei doi au devenit prieteni foarte apropiati, iar domnul doctor a incurajat-o (unele surse vorbesc, chiar cu bani) sa urmeze cursurile Facultatii de Stomatologie. Dupa ce a devenit medic stomatolog, Laura Bota ar fi preluat cabinetul medicului Francisc Borbely din strada Cuza Voda, unele surse sustinand ca prin metode nu prea ortodoxe, fiind ajutata de un apropiat al ei, Radu Cristescu. Insa, Borbely neaga aceasta informatie, spunand ca relatiile dintre ei au fost si au ramas foarte bune.

Casatorita cu un politist, anchetat pentru luare de mita

Intre timp, “bomba sexi” s-a casatorit cu Adrian Bota, un comisar de politie de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Economice, din cadrul IPJ Satu Mare. In timpul sau liber, sotul “bombei sexi” are o a doua ocupatie care nu prea are treaba cu domnia legii: este un cunoscut camatar in zona. Potrivit surselor noastre, Bota ar fi intrat pe piata camatariei prin anii 2007-2008, cu o suma cuprinsa intre 50 000-60 000 de euro, tocmai in perioada cand ancheta, in calitate de comisar de Politie, un caz de achizitii de produse intracomunitare.

Atunci, el ar fi achizitionat prin firma tatului sau, chiar de la societatea pe care o investiga pentru fraude economice, un autoturism Mercedes C clase. I-ar fi trebuit 14 luni lui Adrian Bota ca dosarul penal al acestei firme sa fie trimis spre analiza procurorilor. Un indiciu clar al preocuparilor camataresti a lui Adrian Bota: el a executat silit, la inceputul acestui an o firma de instalatii sanitare. Acest fapt este reliefat de o decizie judecatoreasca in favoarea lui Adrian Bota, potrivit dosarului 55/296/2011, de punere in executare silita pe data de 05.01.2011, a firmei SC Intervest Group, care era debitoare catre creditorul, persoana fizica, Bota Adrian.

In acelasi timp, dupa cum ne-au declarat sursele citate mai sus, sotul Laurei Bota ar avea la activ doua dosare penale, in lucru, la DNA, unul dintre ele referindu-se la luare de mita. In acest moment, Adrian Bota conduce un BMW M5 din 2009, iar sotia sa un Mercedes C clase 2008, amandoua achizitionate pe firma tatalui lui Bota.

Vrea cariera politica si diplomatica

Insa, Laura Bota nu s-a multumit numai cu statutul profesional de medic stomatologic. Ea si-a propus sa faca cariera in viata politica. Intr-o scurta perioada de timp, Bota ajunge presedinte a organizatiei municipale Satu Mare din partea PDL, dar si sefa femeilor democrat-liberale din acest judet.

Un puternic sprijin il obtine din partea lui Radu Cristescu, fost presedinte al ADS, cu relatii la nivel inalt in cadrul Partidului Democrat Liberal. Surse din cadrul acestui partid spun ca Laura Bota si Radu Cristescu sunt mai mult decat niste simpli prieteni, ei afisadu-se foarte des la intalniri de partid, in special in Bucuresti, dar au fost vazuti impreuna si la diverse evenimente din Satu Mare, Bihor sau Baia Mare. Laura Bota ajunge in fruntea filialei PDL Satu Mare si a organizatiei de femei din acest judet, folosindu-se de relatiile lui Cristescu in PDL: bun prieten cu deputatul Ioan Hodis, seful organizatiei judetene PDL si cu prim-vicepresedintele organizatiei de femei, Andreea Vass, consilier al primului ministru.

Mai mult, Radu Cristescu ar fi ajutat-o pe Laura Bota sa inceapa in toamna acestui an cursurile Institutului Diplomatic Roman.

Sustinatorii, clienti ai DNA

Stalpii de sustinere a carierei politice a “divei” de la Satu Mare au insa picioare de lut. Radu Cristescu este anchetat de procurorii DNA pentru devalizarea bugetului Agentiei Domeniilor Statului, el ocupand aceasta functie timp de 9 luni in acest an, iar deputatul Ioan Hodis se afla in atentia anchetatorilor anticoruptiei, in dosarul vamei de la Halmeu, fiind suspect ca ar fi unul dintre beneficiarii mitei din traficul cu tigari.

Aventurile lui Radu Cristescu

De asemenea, trebuie amintit faptul ca Radu Cristescu este prins in multe combinatii amoroase si de afaceri cu diverse femei de bussines. In primul rand, el a fost casatorit cu o femeie din Iasi, pe nume Maria, coproprietara la hotelul Unirea. Surse PDL din Iasi sustin ca Radu Cristescu ar fi “sfatuit-o” pe aceasta sa-si vanda activele, iar apoi a divortat, intrand in posesia a jumatate din bani.

De asemenea, presa din Satu Mare scrie ca acesta traieste in concubinaj timp de 8 ani cu Aurelia Feher, o femeie de 38 de ani, care si-ar fi vandut un restaurant, iar o parte din bani ar fi intrat in buzunarele lui Cristescu, iar apoi cei doi au fost implicati in falimentarea firmei unui cetatean strain. Totodata, aceleasi metode de “afaceri” le incearca si la Zalau, unde se afla in relatii foarte apropiate cu o puternica femeie din zona, Lia Stanca, proprietara a mai multor hoteluri si care detine active de zeci de milioane de euro.

 

http://ancheteonline.ro/2012/02/sotul-bombei-sexy-a-pdl-satu-mare-trimis-in-judecata-pentru-luare-de-mita/

Sotul bombei sexy a PDL Satu Mare, trimis in judecata pentru luare de mita

Timp de cinci ani de zile le-a trebuit procurorilor de la DNA Satu-Mare sa finalizeze rechizitoriul in dosarul de luare de mita in care era cercetat penal comisarul Adrian Bota, ofiter in cadrul directiei de investigare a fraudelor economice, sustine Gazeta de Nord-Vest. A fost nevoie de publicarea unor articole despre faptele in afara legii a ofiterului de politie pentru ca procurorii de deblocheze acest dosar.

Alaturi de comisarul Bota, au mai fost cercetate in acest dosar si sotia acestuia, Laura Bota, presedintele PDL Satu-Mare si sefa femeilor pedeliste din acest judet, dar si Stefan Szabo, fost sef a cosniliului judetean, fostul jurist al spitalului judetean, Marius Batin. Cei doi au fost cercetati pentru fals in inscrisuri oficiale, insa au primit rezolutie de Neincepere a Urmaririi Penale( NUP), pentru ca faptele s-au prescris. A mai fost in atentia procurorilor DNA si Stefan Szabo, dar a scapat pentru ca anchetatorii nu au avut suficiente probe impotriva sa.

Sotul bombei sexy a PDL Satu-Mare, Laura Bota a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Adrian Bota, comisar de politie in cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Economice de la IPJ Satu-Mare a fost cercetat timp de aproape cinci ani pentru un caz de coruptie. Acesta este acuzat ca a pretins de la fostul presedinte al Consiliului Judetean, Stefan Szabo, doua cabinete medicale, oferind in schimb blocarea unui dosar penal in care seful CJ era cercetat intr-un dosar privind vanzarea hotelului Dacia. O mana spala pe alta!

 

Aventurile galante ale divelor PDL. Barbatii in portocaliu, puternici si irezistibili


Aventurile galante ale divelor PDL. Barbatii in portocaliu, puternici si irezistibili

Relatiile interumane se dovedesc a fi  puternice in PDL. Politica ii apropie foarte mult pe membri de partid, colegi si colege. Astfel, dincolo de discursuri si sedinte interminabile, se incheaga adevarate iubiri mai mult sau mai putin patimase. Insa, atunci cand politica se amesteca cu dragostea, apare…conflictul de interese. Asa s-a ajuns ca “prietenele” unor importanti lideri ai partidului sa fie “oameni de stat”, sa reprezente  adevarati poli de putere. Pe merit, sau nu.  Din pacate, in unele cazuri,  legea ANI are asemenea scapari( sic!) Nu sunt sanctionate decat sotiile politicienilor nostri!  Si pe linie politica, dragostea in partid,  a primat: functii in ierarhia PDL dupa criterii de apropiere sufleteasca.

Daca dragoste nu e, nimic nu e, spune o vorba inteleapta romaneasca. Noi am putea adauga…sa fie insa si functie politica! Prieteniile de partid  s-au inchegat la nivel inalt. Foarte inalt. Iubire cu rang de presedinte de partid,  de prim-ministru, de ministru, de sef de filiala sau de primar.

Prieteniile lui Boc

In fruntea iubaretilor se plaseaza chiar presedintele PDL, Emil Boc. Fostul prim ministru a trait o adevarata idila, prin 2009,  cu o anume blonda, Liliana Calin, potrivit paparazilor din presa central ( ziarul Cancan). Doamna Calin, o persoana foarte importanta in Cluj-Napoca a devenit cunoscuta pe vremea cand Boc era edilul capitalei transilvanene. Prietenia celor doi s-a concretizat pe linie de partid prin numirea sotului Liliana Calin, pe nume Dragos Bogdan, in functia de vicepresedinte al ANAF. De asemenea, pe plan profesional, iubita lui Boc a obtinut, in ultimii ani, in calitate de asociat la firma King Industrial Entreprinses, numeroase contracte, in valoare de peste 150 de milioane de euro, cu Primaria Cluj-Napoca. Relatia prea apropiata cu autoritatile locale din Cluj, i-au adus Lilianei Calin, calitatea de invinuit in dosarul de coruptie al primarului Sorin Apostu.

Seful PDL “si-a folosit genunchii” drept trambulina politica si pentru o alta tanara speranta a politicii romanesti: Cynthia Curt. Aceasta si-a inceput ucenicia in demnitati publice la primaria Cluj-Napoca, pe cand Boc era primar, apoi, intre 2005-2008, a ocupat functia de subprefect al judetului Cluj, pentru ca, in cele din urma,  sa fie numita sefa de cabinet la Guvern, cand presedintele PDL a ajuns prim-ministru. Cariera de succes a “blondei lui Boc” s-a incununat dupa ce a fost numita, prin decizie guvernamentala, consul general la Barcelona. Cum s-au cunoscut cei doi prieteni portocalii? Cynthia Curt a pornit ca simpla asistenta universitara a profesorului Emil Boc la Universitatea Babes-Bolyai.

Iubaretul Mihail Hardau

La PDL Cluj, dragostea pe linie de partid este molipsitoare. Dar si eficienta. Presedintele CJ Cluj Alin Tise, finul lui Emil Boc, declara in presa anul trecut, prin aprilie, ca s-a saturat “sa auda despre nu stiu ce amanta care a fost promovata in functie publica”. Stia el ce stia! Un exmplu in acest sens este Mihaela Rodica Suciu, o doamna cu nume greu in structurile statului, sefa femeilor PDL si director general la filiala Teletrans( o campanile de stat din cadrul Transelectrica). Prietenia cu senatorul Mihail Hardau a fost o mare sansa in viata ei profesionala.

In 2009, senatorul Hardau, impreuna cu presedintele filialei PDL Cluj, Daniel Buda o numeau pe Mihaela Suciu, prin decizie politica in calitate de presedinte al consiliului de administratie al Electrica Distributie Transilvania Nord. Apoi, in februarie 2011, acelasi senator tragea “sforile” pentru ca Mihaela Suciu sa ajunga in fruntea organizatiei de femei a filialei PDL Cluj, dand-o la o parte o veche membra a partidului, Steluta Racolta, o femeie de succes, pe linie politica si in afaceri. Mihaela Suciu a primit un puternic sprijin si din partea Andreei Paul (Vass), la indicatiile venite  de la premierul Emil Boc( via deputat Daniel Buda).  Ea a obtinut, gratie proptelelor puternice pe care le avea  la Bucuresti si functia de vicepresedinte la organizatia centrala a femeilor PDL.

Familia Niculescu, un dezastru

O cariera insinuoasa la Cluj-Napoca  o are si Nicoleta Postolache( fosta Niculescu), consilier local PDL.  Ea este fosta sotie a europarlamentarului Rares Niculescu. Cei doi au divortat anul trecut, dupa ce parlamentarul european a aflat ca baietelul pe care l-a crescut pana la trei ani nu este al lui, ci provine dintr-o relatie anterioara a Nicoletei Postolache. Consiliera PDL nu are doar probleme in dragoste.  Pe plan profesional sta si mai rau: firma la care este manager, SC Euro Trucks are datorii de cateva miliarde de lei vechi la stat si mai mult, asociatul sau extern, un german a dat-o in judecata pentru ca a vandut camioanele societatii in Bulgaria. Nici fostul sau sot nu a fost usa de biserica, cuprinzandu-l dragostea in PDL. In timpul casatoriei, Rares Niculescu era in tandreturi cu jurnalista Ramona Chisu, fiica unui lider al democratilor liberali, filiala Cluj.

Un fante la curtea doamnei Stanca

La PDL Salaj, dragostea ( extraconjugala) pluteste in aer. Presedintele filialei ( actual ministru), lideri puternici, primari, sponsori de partid, simpli membri, sunt vesnic indragostiti. Cu folos. Functii publice, contracte numeroase cu statul. Insa, din cand in cand,  doar micile  gelozii strica armonia conjugala in filiala pedelista, probleme care se  rezolva rapid pentru ca ratiunea de stat primeaza. Intr-un caz aparte, iubirea a deschis buzunarele catre PDL. Cea mai bogata femeie din Ardeal, Lia Stanca ( fost sotie a lui Viorel Stanca, ex lider PDL) s-a apropiat foarte mult de partidul democrat-liberal dupa ce a inceput o idila cu un prieten al filialei portocalii , Radu Cristescu, un personaj urmarit penal pentru fapte de coruptie, in mai multe dosare DNA.  Din prea multa dragoste, s-a nascut un costisitor cadou  (BMW 750) la scara domnului Cristescu. Dar, povestea celor doi cunoaste mari sincope. Fantele PDL, plimbat pe strazile Bucurestiului in limuzina de lux, s-a trezit la usa,  cu un mare scandal . Cunoscut  ca un mare iubitor de femei pedeliste, Cristescu nu s-a abtinut sa petreaca o noapte cu directoarea de la Casa Judeteana de Pensii Salaj, Ana Maria Pernes. El a provocat chiar si un mare scandal politic in organizatia PDL, trezind  furia primarului de la Simleul Silvaniei, Septimiu Turcas ( seful campaniei electorale al filialei salajene), care “poftea”  si el la curtea doamnei directoare Pernes. Cearta in familia PDL a fost cu atat mai mare cu cat, Cristescu a dorit sa o urce pe Ana Maria in scaunul de subprefet al judetului.  In cele din urma, rufele s-au spalat in partid si interesele PDL au primat. Lia si Radu au petrecut Revelionul impreuna ep Coasta de Azur( Franta), iar pe linie democrat-liberala, cei doi cocosi pedelisti au continuat sa lucreze impreuna: Cristescu face un sondaj de opinie iar Turcas a fost numit sef al campaniei electorale a PDL in judet. In acelasi timp,   doamna Stanca,  a devenit in ultimele luni sponsorul principal al organizatiei PDL, ea finantand mai toate actiunile oficiale ale filialei. Sedintele Biroului Permanent Judetean se termina, de fiecare data cu o masa gratuita asigurata  membrilor conducerii organizatiei,  oferita la hotelul Severus, care apartine Liei Stanca.

Sexi si rea. PDL Satu-Mare

Insa aventurile lui Cristescu nu au ramas aici. El traieste in Bucuresti in compania  sefei organizatiei PDL de femei din Satu Mare, Laura Bota, un sex symbol in politica romaneasca. Saptamanal, Cristescu o asteapta la aeroportul Otopeni si o “imbarca” in Mercedesul primit cadou de la Lia Stanca,  conducand-o pe diva PDL la cursurile Colegiului de Diplomatie din Bucuresti. Laura, un fotomodel local, de profesie stomatolog, adora sa pozeze in reviste pentru barbati. Aparitiile ei fotografice  reprezinta mereu o incantare pentru ochiul de gen masculin. Calitatile fizice au recomandat-o in diferite medii sociale. De meserie felcer, Laura a fost ajutata financiar si moral de un medic stomatolog din Satu Mare, Francisc Borbely, sa urmeze cursurile de stomatologie la Oradea.  Apoi, Radu Cristescu, impreuna cu seful PDL Satu Mare, Ioan Hodis, au propulsat-o in fruntea organizatiei municipale Satu-Mare si a organizatiei locale a femeilor PDL. Micile escapade ale Laurei, nu au trecut neobservate in familia Bota, sotul ei, de profesie politist (judecat pentru luare de mita), avand deseori crize de gelozie.

Curtezanul din Simleu

In organizatia PDL Salaj, aventurile amoroase sunt la moda. Un mare fante este  primarul din Simleul Silvaniei, Septimiu Turcas, care si-a disputat intaietatea cu Radu Cristescu pentru nurii sefei de la Casa de Pensii Salaj, Ana Maria Pernes. Insa, Turcas, si-a gasit fericirea, acasa la Simleul Silvaniei, in bratele contabilei lui de la primarie, Laura Ihos, careia i-a cumparat un apartament, prin firma SC Orasim SRL, unde administrator este sotia lui, Carmen Dana Turcas.

Crinuta, protejata de mana lunga a justitiei

La PDL Bistrita-Nasaud, dragostea cunoaste un nume: Ioan Oltean. Personaj foarte puternic, liderul de incontestat al organizatiei, dar si secretar general al partidului. El a propulsat-o, in 2009,  la Bucuresti, pe Crinuta Nicoleta Dumitrean in functia de presedinte a Autoritatii Nationale de Restituire a Proprietatilor(ANRP). Surse pedeliste sustin ca cei doi ar locui impreuna intr-o garsoniera din Bucuresti. Dar, la sfarsitul anului trecut procurorii DNA au dat iama in documentele institutiei, gasind numeroase nereguli in modul in care s-au gestionat banii pentru despagubirea fostilor proprietari. Oltean a sarit urgent sa o protejeze pe Crinuta, retragand-o din functie si punand-o la adapost.

Bucuresti-Bruxelles-Bobota

La Bucuresti, presa a dezvaluit de cativa ani relatiile prea apropiate intre Andreea Paul (Vass), consilierul primului ministru si Theodor Stolojan, europarlamentar PDL. Ei au fost “deconspirati” pe strazile din Bruxelles, dar si in cafeneaua din Aeroportul Otopeni. Cei doi au mers, umar la umar, in campania de la europarlamentarele din 2009, in Salaj, mergand impreuna la casa natala a Andreei Paul, in localitatea Bobota. Mai mult, surse din Modrogan sustin ca Andreea Paul (Vass), a fost o perioada foarte apropiata si de Radu Cristescu, pe care l-a sustinut frenetic pe langa fostul prim-ministru Emil Boc,  pentru a nu fi destituit din functia de presedinte ADS.

Facebook Comments Box

4 Comments so far

Jump into a conversation
 1. satmarean
  #1 satmarean 23 May, 2014, 15:30

  Cum ar putea vota satmarenii o persoana ca Bota asta? Chiar, nu mai există niciun pic de seriozitate și morală în țara asta?
  Să ai un bărbat în pragul pușcăriei, să fii amestecată în fărădelegile acestuia și să mai scoți capul?
  Asta e deja prea mult. Sau suntem noi satmarenii chiar atât de tâmpiți?

  Reply this comment
 2. vlad
  #2 vlad 23 May, 2014, 15:33

  Poate cineva sa posteze programul de guvernare al PMP in caz ca ajung cindva la guvernare????
  in rest vorbe care nu foloses la niic.
  ca traseismu este o calitate la noi este de stiut dar ca este si apreciat de aleatotri este dureros
  ASA POLITICIENI ,ASA SI BUNASTARE…TOT ASA INAINTE CA O SA AJUNGEM UNDE CHIAR NU NE DORIM
  IN REST SA AUZIM DE BINE CA DE RAU AVEM PARYTE IN FIECARE ZI CU ACESTI STIMATI ZISI POLITICIENI..

  Reply this comment
 3. vlad
  #3 vlad 23 May, 2014, 15:36

  Doamna doctor este una fara cultura generala si cu mult tupeu. Acuma lupta pentru libertatea lui sotul ei , Adisor Botisor :))) hai sa fim un pic seriosi Lauruca noastra. Ca doar nu faci tu tot ce faci ca asta iti dorești, ci faci ca trebuie sa-ti salvezi sotul . Ca altfel dadea basescu si cu voi doi de pamant daca ramaneati la pdl

  Reply this comment
 4. unul din satu mare
  #4 unul din satu mare 23 May, 2014, 23:36

  doamne miluieste pe bucuresteni, nu stiti ce va asteapta, daca aceasta persoana ajunge la bucuresti, noi satmarenii ne rugam, ne bucuram daca vom scapa de laura, de mai multi ani nu mai gasim nimic nou la ia, se compara cu o toaleta publica, si acolo mergem sa ne satisfacem nevoile.

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.