PNAT & Arcanum vin in ajutorul lui Mos Craciun

PNAT & Arcanum vin in ajutorul lui Mos Craciun

PNAT & Arcanum vin in ajutorul lui Mos Craciun

by December 14, 2015 0 comments
Sa-l ajutam pe MOS CRACIUN!
 
In mai am fost prima data la Valea Plopului, un loc trist plin de multe promisiuni si regrete ale celor mici ca sunt abandonati de parinti. Cei care au fost cu noi au plecat emotionati de cele vazute, copii frumosi ingrijiti de oameni frumosi, cu suflet frumos, am gasit acolo copii obisnuiti,  altii cu nevoi speciale, copii de etnie roma,  romani, femei abandonate sau alungate, batrani uitati de soarta, dar si cai care nu mai stiu de ce traiesc. Alaturi de ei este permanent grija Preotului Nicolae Tanase.
 
Este un loc unde esti asteptat oricand sa ajungi, sau sa trimiti o haina, o carte, alimente, sau donatii banesti, fiindca orice mana de ajutor conteaza. Microbuzul PNAT va porni spre cei aflati in nevoie, sa il ajute pe Mos Craciun in dimineata zilei de marti, 22 dec 2015.
Pentru orice detalii ne gasiti la telefon 0722834593.

Sa-l ajutam pe MOS CRACIUN! – o initiativa a Patronatului National al Agentiilor de Turism – PNAT, in colaborare cu Asociatia Arcanum, sustinuta de mai multe persoane fizice si juridice.
 
Veniti alaturi de noi pentru a aduce zambet si bucurie in ajun de sarbatori!
 
” Socoteste milostenia nu ca o cheltuiala, ci ca un venit, nu ca o pierdere, ci ca un castig, caci tu, prin ea, dobandesti mai mult decat ai dat!” – Sfantul Ioan Gura de Aur
 
 
 
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.