Gest rarisim. Un tânăr a sărit în apele Dâmboviţei încercând să salveze o familie de la moarte

Gest rarisim. Un tânăr a sărit în apele Dâmboviţei încercând să salveze o familie de la moarte

Gest rarisim. Un tânăr a sărit în apele Dâmboviţei încercând să salveze o familie de la moarte

by February 28, 2016 0 comments

Într-o lume în care trecem indiferenţi unii pe lângă ceilalţi, când ne se solidarizăm pentru te miri ce motive mai mult sau mai puţin puerile fiind de multe ori manipulaţi, când nimeni nu se mai uită în stânga sau în dreapta ci doar pe tabletă ori pe telefonul mobil, când ne dăm ”zmei” pe facebook dar în realitate suntem nepăsători, încă mai sunt oameni printre noi pentru care spiritul de sacrificiu nu este o expresie desuetă.

Un tanar in varsta de 30 de ani din Bucuresti a sarit, sambata, in apa rece a Dambovitei, salvand un copil in varsta de 8 ani, dupa ce masina in care se afla a cazut in rau, asta în timp ce alti trecatori filmau incidentul sau vorbeau, scrie hotnews.ro, citând Digi 24.

Tanarul s-a aruncat in apa pentru a scoate la suprafata victimele accidentului, inaintea sosirii echipajelor de salvare. “Nu am facut chestia asta ca sa ies in evidenta. De ce am sarit in apa? Pentru ca asa e normal. Asa ar fi trebuit sa faca cei din jur, multimea. Asta ar fi trebuit sa fie primul impuls” a declarat Alexandru Puiu, conform sursei citate.

Tanarul a adus mai intai la mal copilul in varsta de 8 ani. “Am dat prima oara de copil, l-am prins de mana, l-am scos, a fost momentul de bucurie si in acelasi timp de groaza. Sincer, de frig, de abia puteam sa mai inaintez, am avut noroc ca a sarit un baiat de pe mal sa ma ajute pentru ca eram foarte infrigurat. Am auzit masina politiei dupa ce l-am scos pe baiat, ulterior m-am intors sa il scot si pe barbat”, a povestit Alexandru Puiu.

Un om a murit si alti doi au fost grav raniti sambata dupa ce masina in care se aflau a cazut in raul Dambovita, in zona Dudesti-Vitan, au anuntat oficiali ai ISU Bucuresti. Un barbat si un copil au fost resuscitati de echipajele SMURD. Barbatul a murit, iar copilul a fost scos din stop cardiorespirator si transportat la Spitalul Bagdasar. 
Citiţi mai multe pe http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20830915-tanar-sarit-dambovita-salvat-copil-8-ani-mama-acestuia-dupa-masina-care-aflau-cazut-rau-sarit-apa-pentru-asa-normal.htm
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.