Ponta: Lui Arafat şi SMURD-ului, în loc să li se mulţumească sunt acuzaţi de ”toate prostiile”

Ponta: Lui Arafat şi SMURD-ului, în loc să li se mulţumească sunt acuzaţi de ”toate prostiile”

Ponta: Lui Arafat şi SMURD-ului, în loc să li se mulţumească sunt acuzaţi de ”toate prostiile”

by March 25, 2016 0 comments

Fostul premier Victor Ponta își exprimă susținerea față de secretarul de stat în MAI Raed Arafat, menționând că în tragedia de la Colectiv, SMURD și fondatorul acestei instituții au făcut “ce era omenește posibil”, dar în loc să li se mulțumească, sunt acuzați “de toate prostiile”, scrie agerpres.ro.

”Dincolo de antipatia pe care a generat-o Raed Arafat (prin faptul ca i-a rezistat lui Băsescu în 2012, pentru că afectează diverse interese private, pentru că are propriile greșeli și încăpățânări) aș vrea să transmit românilor care încă gândesc cu mintea lor următoarele: SMURD — (al cărui principal fondator și promotor este Raed Arafat) este una din puținele instituții din România care funcționează la standarde internaționale, singura instituție apreciată unanim în lume și la care state străine extrem de bogate și avansate se raportează ca și reper de profesionalism și eficiență”, a scris Ponta, pe Facebook, conform sursei citate.

El spune că în cei aproape patru ani de guvernare a sprijinit necondiționat activitatea SMURD și pe Raed Arafat personal. ”Îi apreciez și am văzut de multe ori cât de important este un sistem de intervenții în situații de urgență într-o societate modernă”.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/politica/2016/03/24/ponta-dupa-ce-tehnocratii-il-vor-da-afara-pe-arafat-sa-ne-fereasca-dumnezeu-de-prima-situatie-de-urgenta-23-17-18

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.