Liviu Dragnea, va fi sau nu prim-ministru al României? Sigur, alianță PSD-ALDE

Liviu Dragnea, va fi sau nu prim-ministru al României? Sigur, alianță PSD-ALDE

Liviu Dragnea, va fi sau nu prim-ministru al României? Sigur, alianță PSD-ALDE

by December 12, 2016 0 comments
Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a intrat aseară în direct la Realitatea TV, unde a vorbit despre succesul zdrobitor al formaţiunii sale la alegerile parlamentare. Varianta Dragnea premier nu este exclusă. “Nu confirm, nici nu infirm dacă propunerea pentru prim-ministru aş putea fi eu”, a spus șeful PSD.

Liviu Dragnea a confirmat, apoi, alianţa cu ALDE:

“Şi dacă vom face şi 50 la sută ca şi mandate în Parlament, vom face alianţă cu ALDE. Aşa am vorbit de la început. Avem relaţii corecte între noi. Cred că o coaliţie stabilă la guvernare este un lucru bun pentru România”.

Preşedintele PSD-ului a vorbit şi despre nominalizarea pentru funcţia de prim-ministru:

“La nominalizarea prim-ministrului nu e nicio grabă. Aşteptăm şi noi rezultatele oficiale. Vom avea o discuţie serioasă în partid. Trebuie o susţinere totală din partea întregului partid, apoi o discuţie cu colegii de la ALDE. Propunerea cu care vom merge la Cotroceni va fi una singură şi n-o vom schimba.

Nu-mi place acest răspuns când îl aud la alţii, dar nici nu confirm, nici nu infirm dacă propunerea pentru prim-ministru aş putea fi eu. Este o seară importantă, vrem să ducem la capăt numărătoarea paralelă”.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<