Pușcăria ucide? Omul de afaceri Dan Adamescu a murit în regim de detenție

Pușcăria ucide? Omul de afaceri Dan Adamescu a murit în regim de detenție

Pușcăria ucide? Omul de afaceri Dan Adamescu a murit în regim de detenție

by January 24, 2017 0 comments

Dan Adamescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 68 de ani, a anuntat, la Romania TV, Adriana Constantinescu, nora omului de afaceri. Adamescu se afla internat intr-un spital privat din Capitala de mai bine de doua luni. In ultima vreme, starea sa se agravase, milionarul fiind mutat la terapie intensiva si intubat.

La sfarsitul anului trecut, Adriana Constantinescu anunta ca Dan Adamescu a intrat in septicemie, iar doctorii i-au administrat antibiotice, insa organismul nu a mai raspuns la tratament.

El deţinea mai multe afaceri, printre care Astra Asigurări şi Medien Holding, trustul care includea ziarul România Liberă. De asemenea, era proprietarul hotelului Intercontinental din Bucureşti.

“Se afla intubat, la sectia de Terapie Intensiva a unui spital privat. Din informatiile noastre, acesta ar fi contractat un microb din penitenciar care i-ar fi agravat starea medicala, asta dupa ce i s-au descoperit alte 15-16 afectiuni”, a explicat reprezentantul legal al celui care pana nu demult figura in topul celor mai bogati romani, potrivit EVZ.

Dan Adamescu a fost internat sub paza, la sfarsitul anului trecut, intr-un spital civil, a declarat sambata pentru News.ro Cristian Micu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Jilava, unde executa pedeapsa, in regim semideschis, omul de afaceri condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare pentru mituirea unor judecatori.

Potrivit unor surse medicale, Dan Adamescu a fost internat pentru investigatii in vederea unei operatii la genunchi, in urma careia ar urma sa i se monteze o proteza.

Adamescu foloseste de mai mult timp un fotoliu rulant pentru a se deplasa, iar in timpul judecarii dosarului sau a mers de mai multe ori la o clinica de ortopedie.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.