Procurorii DNA au descins la UTA! Oficiali arădeni, duşi la audieri

Procurorii DNA au descins la UTA! Oficiali arădeni, duşi la audieri

Procurorii DNA au descins la UTA! Oficiali arădeni, duşi la audieri

by June 23, 2017 0 comments

Procurorii DNA au descins, în cursul zilei de miercuri, la sediul clubului de fotbal UTA. Au fost ridicate anumite documente, iar unele birouri au fost sigilate. Mai mulţi conducători ai clubului arădean au fost chemaţi la audieri. Din primele informaţii ar fi vorba despre Codru Grădinariu şi managerul clubului, preşedintele Florian Voinea. De audiat ar urma să fie şi Claudiu Drăgan, directorul sportiv al UTA-ei.

Conform primelor informații, acțiunea procurorilor ar fi pornit în urma unui autodenunț al unui jucător sau fost jucător al UTA-ei! O altă pistă duce spre o anumită finanţare dinspre UTA către Foresta, înaintea meciului cu Sepsi, preşedintele clubului din Sfântu Gheorghe infirmând însă speculaţiile. Managerul clubului arădean, Alexandru Meszar, ar fi fost audiat la Timişoara, fiind ulterior eliberat, în vreme ce directorul general Decebal Grădinariu şi preşedintele Florian Voinea au fost duşi la sediul central de la Bucureşti, pentru a da declaraţii.

UTA reacţionează după ce procurorii au descins miercuri la sediul clubului şi a emis spre publicare următorul comunicat:

“Clubul nostru a fost vizat de o anchetă a DGA cu privire la o presupusă implicare a noastră în meciul dintre ACS Foresta Suceava şi ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din cadrul campionatului recent încheiat.

Cu deschiderea firească a unui club care are la bază onestitate și fair play, ne-am pus la dispoziţia organelor de anchetă atât din punct de vedere al declaraţiilor cât şi al documentelor. Sperăm într-o urgentare a anchetei, iar concluziile să exonereze clubul nostru de orice implicare în eventuale jocuri de culise care vizează această partidă. Menționăm că nu s-a luat nici o măsură împotriva vreunei persoane din club. Dorim să-i asigurăm pe suporterii noştri că ne-am apărat întotdeauna şansele doar pe teren şi ne exprimăm speranţa că şi adversarii noştri au făcut la fel. În aceste momente suntem preocupaţi exclusiv de pregătirea noului sezon.

Nu dăm niciodată înapoi!” (sportularadean.ro)

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.