7 din 10 oameni aleg creditele si imprumuturile rapide! Iata motivele !

7 din 10 oameni aleg creditele si imprumuturile rapide! Iata motivele !

7 din 10 oameni aleg creditele si imprumuturile rapide! Iata motivele !

by November 12, 2018 0 comments

In societatea contemporana, nevoia de a simti siguranta materiala si profesionala este destul de crescuta si prezenta la majoritatea persoanelor. De aceea, multi aleg varianta de a face un job extra pe langa cel principal sau gasesc alte activitati si pasiuni care sa le aduca resursele financiare de care au nevoie.

 

Totodata, 7 din 10 persoane aleg o varianta mult mai la indemana, mai eficienta si mai rapida, precum imprumuturile rapide sau creditele. Conform unui sondaj realizat de echipa Crefitfix, in urma analizelor facute din ultima perioada, numarul persoanelor care au solicitat un imprumut este in crestere.

 

Iata care sunt motivele pentru care romanii apeleaza la aceasta metoda!

 

  • Situatii de urgenta

Unul dintre cele mai intalnite motive si contexte pentru care o mare parte dintre oameni aleg un credit este in cazul in care se intampla un eveniment, de regula nefericit, ceea ce implica cheltuirea unei sume mai mare de bani decat cea de care acestia dispun.  Daca si tu intampini o perioada sau o situatie dificila, ce necesita sa achiti in regim de urgenta o suma mai mare de bani, alege creditul doar cu buletinul, pentru a rezolva in termenul cel mai scurt problema.

 

  • Evenimentele neprevazute

Sunt anumite situatii si contexe, care se pot intampla fara sa fie premeditate si la care participarea ta poate fi intr-un fel sau altul obligatorie. In astfel de momente, in care ai nevoie de bani si nu stii cum sa faci rost cat mai repede cu putinta de resurse materiale, Credit FIX, prietenul tau de nadejde iti este alaturi, oferindu-ti suportul financiar intr-un moment dificil.

 

  • Inceperea unui proiect nou

Toata lumea stie cat de dificile sunt inceputurile si cat de greu este sa pornesti de la 0 pentru a construi un lucru realmente valoros, care sa iti aduca beneficii multiple, precum satisfactia si implinirea personala si, de ce nu, materiala si financiara. Un alt motiv pentru care oamenii recurg la imprumuturile bancare este ca acestia nu se simt pe deplini multumiti de potentialul pe care l-au aratat fie la locul de munca actual, fie, in general, pana in acest punct al vietii lor, iar dorinta de a incepe o noua provocare este mult prea mare. Aceasta tipologie de oameni  vad un credit ca fiind o baza esentiala pentru implinirea visurilor, prin urmare, apeleaza cu incredere la o astfel de modalitate de obtinere a banilor.

  • Confort si bunastare

Totodata, majoritatea romanilor, vor sa se bucure de confort in ceea ce priveste dotarea corespunzatoare a locuintei la cele mai inalte standarde, iar una dintre metodele la care acestia apeleaza pentru a beneficia de sisteme electrice si electrocasnice dintre cele mai noi si performante este creditul sau imprumutul bancar.

  • Relaxare

Un alt motiv pentru care o persoana poate apela la o astfel de modalitate de a obtine bani intr-o maniera facila si fara prea multe proceduri complicate este pentru ca aceasta poate avea nevoie de un moment de relaxare, pentru a se deconecta de la grijile si obstacolele cotidiente, pentru a se regasi si pentru a putea face fata unor noi provocari care se ivesc in calea lor.

 

Acestea sunt cele mai intalnite motive pe care oamenii le-au invocat, conform Creditfix. Pe tine ce te-ar determina sa apelezi la un imprumut?

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.