În programul de guvernare Cioloș? Aberațiile unui lider Plus: desființarea proprietății și a granițelor

În programul de guvernare Cioloș? Aberațiile unui lider Plus: desființarea proprietății și a granițelor

În programul de guvernare Cioloș? Aberațiile unui lider Plus: desființarea proprietății și a granițelor

by March 5, 2019 0 comments

Unul dintre membrii conducerii PLUS, Oana Maria Bogdan, care a fost prezentată de liderul formațiunii Dacian Cioloș ca fiind ”forța motrice” a echipei, vrea desființarea proprietății și a granițelor și spune, într-un comentariu pe Facebook, că ”omenirea va reuși să conviețuiască în armonie abia atunci când acest lucru se va întâmpla”, potrivit hotnews.ro.

”Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparțină unui om, trib, neam sau corporație, vom reuși să conviețuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieții mele”, a comentat Oana Maria Bogdan, care este membru în Biroul Național al PLUS.

Comentariul a fost făcut la o postare din 1 decembrie a unui internaut, în care acesta vorba despre ziua națională a României. Comentariul a revenit astăzi în atenția internauților care o acuză că face apologia comunismului și a lui Karl Marx. Internauții semnalează acest lucru și liderului formațiunii din care face parte Oana Maria Bogdan, scriindu-i acestuia pe pagina de Facebook.

De altfel, pe 16 februarie, Dacian Cioloș posta pe rețeaua socială un text în care spunea că lumea politică are nevoie de mai mulți oameni ca Oana Maria Bogdan.

”Oana-Maria Bogdan este genul de femeie de care politica românească are nevoie pentru a căpăta substanță, omenie și justețe. E persoana cu cea mai mare capacitate de muncă creativă și ordonată pe care o cunosc. În vara lui 2016, venea în guvernul pe care l-am condus ca secretar de stat responsabil cu patrimoniul la Ministerul Culturii. A fost suficientă o oră de discuții despre modul în care patrimoniul material și cel imaterial pot oferi valoare societății și pot contribui la dezvoltare, pentru a înțelege că am de-a face cu o femeie nu doar foarte competentă, care vorbea din propria-i experiență (arhitect consacrat în Bruxelles, membru al Comisiei de experți UNESCO al orașului Bruges), dar și cu o vizionară și o inovatoare pe care nimic nu o poate împiedica să transforme visurile în realitate”, a scris pe Facebook fostul premier.

De asemenea, potrivit lui Cioloș, Bogdan ”a fost și este roata motrice în jurul căreia s-a construit echipa executivă care a dat formă și substanță proiectului politic RO+ devenit, mai apoi, PLUS”.

Unii internauți îi atrag atenția lui Cioloș asupra ”viziunilor” pe care le are aceasta, comentând că fostul premier promovează ”comuniști”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.