Rezultate ale INML. Primele indicii ale crimelor de la Caracal

Rezultate ale INML. Primele indicii ale crimelor de la Caracal

Rezultate ale INML. Primele indicii ale crimelor de la Caracal

by August 2, 2019 0 comments
Oasele ridicate din caza lui Gheorghe Dincă, cel care le-ar fi ucis pe cele două adolescente de 15 și 18 ani, aparțin unei fete cu vârsta între 12 și 17 ani, arată rezultatele parțiale ale expertizei antropologice realizate de Institutul de Medicină Legală, potrivit Digi 24.
Raportul antropologic ar fi fost finalizat, iar oasele găsite în casa lui Dincă ar aparținei unei fete cu vârsta între 12 și 17 ani, potrivit Digi 24, care citează surse din INML. Expertiza ADN nu a fost încă finalizată. Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a precizat că până la acestă oră DIICOT nu a primit raportul INML.
Gheorghe Dincă a fost audiat de procurorii DIICOT duminică seară, la Craiova. După ce inițial a susținut că nu le cunoaște pe niciuna dintre cele două fete – Alexandra și Luiza -, la audierile de duminică seară de la DIICOT Craiova Dincă a spus că a ucis-o pe fata de 15 ani joi, în jurul orei 12.00, imediat ce a surprins-o cu telefonul în mână și a precizat că i-a incinerat corpul. Procurorul Georgiana Hosu, adjunctul șefului DIICOT, a declarat duminică seară că bărbatul a răpit-o pe fată în scopul exploatării sexuale, a sechestrat-o și a violat-o, iar Alexandra “nu a avut practic nici o șansă de a se apăra”. Referitor la cealaltă fată ucisă, Luiza, în vârstă de 18 ani, procurorul a spus că sunt indicii că Dincă ar fi procedat în același mod.

Procurorii DIICOT au reluat, vineri, cercetările la casa din Caracal unde Gheorghe Dincă le-ar fi ucis pe cele două adolescente, acesta fiind adus la fața locului, după ce a fost audiat ore întregi în cursul nopții, suspectul menținându-și declarațiile anterioare. “Vor fi sectorizate toate zonele, vor fi cercetate cu echipe diferite (…) vor fi verificate și gropile cu beton și ciment”, a precizat purtătoarea de cuvânt a DIICOT, precizând că Dincă a oferit “noi indicii” în timpul audierilor de azi noapte.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.