Guvernul Dăncilă a căzut. Moțiunea de cenzură a fost votată de 238 de parlamentari

Guvernul Dăncilă a căzut. Moțiunea de cenzură a fost votată de 238 de parlamentari

Guvernul Dăncilă a căzut. Moțiunea de cenzură a fost votată de 238 de parlamentari

by October 10, 2019 0 comments

Moțiunea de cenzură inițiată de PNL și susținută de parlamentarii din opoziție a fost adoptată în Parlament. Din acest moment, Guvernul a picat și se vor iniția consultări pentru constituirea unui alt Cabinet.

Conform televiziunilor de știri, moțiunea de cenzură a fost adoptată. De asemenea, mai mulți parlamentari PSD și PNL susțin că moțiunea a fost adoptată.

”Coșmarul pe care îl trăiește România de trei ani a incetat. Astazi PArlamentul Romaniei a demis guvernul PSD care și-a bătutt joc de România ci, nu și-a bătut joc nimeni.

Multumesc președintelui,Klaus Iohannies, colegilor mei, tuturor partenerilor poilitici care au fost alături de noi și au stat până la sfârșit, rezistând ofertelor făcute de o putere care nu a făcut altceva decât să servească interesele infractorilor. Se încheie o perioadă de disrrugere și începe o perioadă de construcție, în care Guvernul va fi readus în serviciul cetățeanului. Mâine am convocat BPN pentru a stabili strategia pentru perioada următoare și echipa care va reprexzenta partidul la Cotroceni și mandatul cu care ne vom prezenta în fața președintelui. Salut parlamentarii care au avut tăria să reziste amenințărilor și tentațiilor la care au fost supuși și au votat moțiunea”,a  declarat Ludovic Orban, președinte al PNL.

Liderul PMP, Eugen Tomac, a reacționat după vestea că moțiunea de cenzură a trecut cu 238 de voturi pentru.

“Oficial, s-a încheiat epoca Dragnea. Oameni cu viziuni diferite au demonstrat că pot da mâna pentru viitorul acestei țări. Vor fi consultări la Cotroceni.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<