Cîțu: Am găsit două bugete, așa cum Al Capone folosea două registre

Cîțu: Am găsit două bugete, așa cum Al Capone folosea două registre

Cîțu: Am găsit două bugete, așa cum Al Capone folosea două registre

by November 14, 2019 0 comments

Florin Cîțu, noul ministru al Finanțelor, spune că ce a găsit la Minister depășește cele mai pesimiste așteptări ale sale. A găsit două bugete, așa cum Al Capone folosea două registre, unul pentru Fisc și celălalt pentru el.

“Am stat și m-am uitat sa văd care e situația datelor reale. Am avut dsicuții și cu partenrii internaționali. Ca o concluzie: cam tot ce am găsit a depășit cele mai pesimiste așteptări ale mele. Am aflat că situația reală nu era cunoscută sau anticipată nici de partenerii noștri internaționali. România în ultimii 3 ani a fost condusă după 2 bugete. A fost un buget, cel prezentat în Parlament, și un al doilea care avea toate informațiile reale, petnru finațarea baronilor locali. Metodă folosită de Al Capone, de a avea un registru pentru Fisc și unul pentru el”, a spus Cîțu într-o conferință de presă în desfășurare la această oră.

El a spus că va sesiza organele competente.

“Dragnea, Vâlcov și Teodorovici stiau că banii nu vor ajunge la investiții. (…) Studiem posibilitatea sesizării organelor de cercetare penală pentru contituirea unui grup infracțional organizat”, a spus ministrul Finanțelor.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.