Cum a blocat proiectele Federației Române de Tenis, antrenorul personal de tenis al lui Carmen Iohannis

Cum a blocat proiectele Federației Române de Tenis, antrenorul personal de tenis al lui Carmen Iohannis

Cum a blocat proiectele Federației Române de Tenis, antrenorul personal de tenis al lui Carmen Iohannis

by January 9, 2020 0 comments

Antrenorul personal de tenis al ”primei doamne”, Carmen Iohannis blochează de aproape un an activitatea Federației Române de Tenis. Mai nou, Ministerul Tineretului și Sporturilor a respins, la începutul acestui an, finanțarea proiectelor sportive ale Federației, pe motiv că numirea lui Ion Țiriac în funcția de președinte, anul trecut, este contestată în instanță. Așa, ministerul face jocurile lui  Vecerdea, prietenul lui Klaus Iohannis și falimentează  acest sport, care ne-a adus mari satisfacții, în ultimii ani.

Acum 8 luni, în urma alegerilor, Ion Țiriac devenea președinte al Federației Române de Tenis. Cantracandidatul acestuia, Marius Vecerdea, un fost tenisman ”no-name”, care a trăit o lungă perioadă de timp în SUA, nemulțumit de rezultat, a atacat în contencios administrativ, rezultatul scrutinului. De atunci, Vecerdea, încearcă, prin tot felul de manevre judiciare să blocheze numirea lui Țiriac în fruntea FRT. Folosindu-se de calitatea de apropiat al președintelui Klaus Iohannis, acesta tot încearcă de ani de zile să ajungă în fruntea FRT, pe ușa din dos. Vecerdea l-a săpat tot timpul și pe fostul președinte al Federației, George Cosac, care sătul de mizeriile acestuia, s-a retras.

Marius Vecerdea este organizatorul unui obscur așa zis turneu international de tenis de la Sibiu, unde se cheltuiesc, din banul public,  sume mari de bani, deși s-a dovenit a fi un eveniment sportiv de mâna doua. Dar, în virtutea relației speciale pe care o are cu Klaus Iohannis și pentru că este antrenorul personal al soției acestuia, Primăria Sibiu scoate, din bugetul local,  din 2005, an de an, peste 250 000 de lei pentru acest turneu, patronat de Vecerdea.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.