Karate Kid, în varianta liberală. Pe cine susține PNL la Primăria Sibiu

Karate Kid, în varianta liberală. Pe cine susține PNL la Primăria Sibiu

Karate Kid, în varianta liberală. Pe cine susține PNL la Primăria Sibiu

by May 29, 2020 0 comments

Atât s-a putut la partidul cu cea mai mare putere la ora actuală în judeţul Sibiu, declamă organizația județeană a ALDE.

”PNL a început o campanie agresivă în tot municipiul Sibiu de promovare a candidatului lor la Primărie: Adrian Bibu. Tânărul politician de ocazie, introdus de curând şi în Consiliul Local Sibiu după demisia forţată a viceprimarului Răzvan Pop, Bibu s-a remarcat acum mulţi ani ca un luptător în arte marţiale.

Stilul său de luptă l-a adus şi la PNL unde rapid a fost propulsat mai întâi director la Sala Transilvania, apoi consilier local făcut peste noapte şi acum candidat la funcţia de primar.

PNL a aruncat mulţi bani deja în această pre-campanie electorală şi de astăzi a umplut oraşul de panouri publicitare cu faţa karatistului.

Se pare că dorinţa PNL, exprimată de mai mulţi lideri locali prin şedinţe, de a “scăpa Sibiul” de FDGR se concretizează printr-o campanie agresivă atât la Primăria Sibiu, cât şi la Consiliul Judeţean. După modelul primarului judokan de la Mediaş, PNL-istul Roman, acum se doreşte şi un primar karatist la Sibiu.

Lipsa totală de experienţă managerială reală, ori cea politică sau de administraţie nu mai contează: dacă pe Bibu l-a vrut şefa PNL Sibiu, pe Bibu l-au pus. Spor la tocat banii partidului! ”, declară Ovidiu Tocaciu, liderul ALDE Sibiu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.