Candidatul UDMR a picat examentul la sefia ANI

Candidatul UDMR a picat examentul la sefia ANI

by March 9, 2012 0 comments

Horia Georgescu si Bogdan Stan au trecut de examenul scris pentru ocuparea functiilor de presedinte si vicepresedinte ai Agentiei Nationale de Integritate. Horia Georgescu, actualul secretar general al agentiei, a obtinut 79,93 puncte, iar Bogdan Stan, director in cadrul ANI, a obtinut 81,20 puncte. Candidatul UDMR, Lovasz Andras Miklos, sef al Garzii de Mediu Bucuresti, s-a facut de ras si a obtinut 40,20 puncte, in timp ce baremul minim era 70 de puncte. Maghiarii isi pusesera mari sperante in Lovasz Andras Miklos, care dorea sa dinamiteze din interior ANI.

Pentru postul de presedinte a mai candidat Ion Garlesteanu care a obtinut 48,33, sub minimul de 70 de puncte necesar.
Pentru functia de vicepresedinte s-au inscris Marius Balan care nu s-a prezentat la examen, Lovasz Miklos care a obtinut 40,20 puncte si Bogdan Stan care a obtinut 81,20 puncte. “Pentru a fi declarati admisi la proba scrisa, candidatii trebuie sa obtina un punctaj minim de 70 de puncte la fiecare subiect. Punctajul acordat pentru fiecare subiect se stabileste pe baza mediei aritmetice a punctajelor acordate de fiecare membru al comisiei pentru corectarea lucrarilor pentru subiectul respectiv”, precizeaza CNI intr-un comunicat public.

Cei doi candidati admisi in urma probei scrise mai trebuie sa treaca un test pentru a fi numiti in functie. Miercuri, 21 martie, cei doi vor sustine un interviu.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<