Vasile Blaga (PDL): Partidul nostru isi declara disponibilitatea de colaborare cu celelalte partide

Vasile Blaga (PDL): Partidul nostru isi declara disponibilitatea de colaborare cu celelalte partide

by August 21, 2012 0 comments

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, marti, dupa anuntarea hotararii Curtii Constitutionale de invalidare a referendumului, ca “Decizia CCR pune capat unei stari de incertitudine care a adus mari deservicii Romaniei. Interesul Romaniei a fost profund afectat, credibilitatea tarii s-a degradat. Economia, moneda nationala si viata fiecarui roman au fost puternic zdruncinate. PDL isi declara disponibilitatea de a colabora cu toate fortele politice fidele interesului national.” Liderul democrat-liberal a adaugat ca “Supararea nu ii da dreptul domnului Crin Antonescu sa ii instige pe romani sa iasa in strada” si ca nu intelege “de ce a fost nevoie ca domnul senator Antonescu sa sara astazi si la gatul guvernatorului (BNR, n.red.). Pana acum era de vina Departamentul de Stat.”

Declaratiile lui Vasile Blaga:

 • USL sa renunte la metodele de guvernare care au adus atat de mult rau statului roman.
 • Este momentul ca fortele politice sa coopereze, e timpul ca razboiul politic sa inceteze si sa reintram intr-o logica de normaliate politica.
 • Mesajul PDL este clar: romanii inaintea politicii.
 • Dupa datele pe care le am de 5 minute de la liderul grupului nostru din Camera Deputatilor, care a fost sunat de domnul Zgonea, maine va fi citita decizia Curtii in plenul Curtii, dupa care va fi publicata in Monitorul Oficial si transmisa presedintilor Camerelor, apoi se vor reuni Birourile Permanente si joi se va intruni plenul Parlamentului.
 • Legea este clara, Parlamentul ia act de decizia Curtii.
 • N-am vazut niciun membru PSD care sa aiba alta pozitie, la PNL l-am vazut pe domnul Antonescu care spunea ca va respecta decizia Curtii.
 • Nu este victoria nimanui, este victoria democratiei si a statului de drept.
 • (Despre proteste): Pot sa inteleg ca domnul senator Crin Antonescu este foarte suparat. Totusi aceasta suparare nu ii da dreptul sa ii instige pe romani sa iasa in strada.
 • (Despre numirea Monei Pivniceru la Ministerul Justitiei): Responsabilitatea desemnarii unui ministru o are primul ministru si sunt convins ca domnul presedinte Traian Basescu nu va avea nimic impotriva. Cat e de buna sai de rea acesta propunere va vedea domnul Ponta.
 • (Despre functionarea Parlamentului): Nici macar o singura propunere economica a Guvernului Ponta nu a fost boicotata de catre noi. Noi sustinem orice masura, indiferent din partea cui este, care are ca obiect insanatosirea economiei romanesti.
 • Nu am inteles de ce a fost nevoie ca domnul senator Antonescu sa sara astazi si la gatul guvernatorului (BNR, n.red.). Pana acum era de vina Departamentul de Stat.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.