Norica Nicolai: Calin Popescu Tariceanu este manipulat de PDL. Are si el pretul lui

Norica Nicolai: Calin Popescu Tariceanu este manipulat de PDL. Are si el pretul lui

by February 14, 2013 0 comments

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a vorbit, la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV, despre apropiatul Congres al partidului şi despre anunţul- surpriză al lui Călin Popescu Tăriceanu privind o posibilă candidatură la prezidenţiale. Nicolai susţine că Tăriceanu este manipulat în favoarea PDL şi că, în 2004, a refuzat să candideze la preşedinţie, considerându-se insuficient pregătit.

“Tăriceanu e o prezenţă interesantă, însă şi el, ca şi mulţi alţii, are un preţ. Fiecare om are un pret, marea artă a unora care ştiu care e preţul este să-l ofere. Nu ştiu cine îl manipulează, cert e că m-a surprins reacţia si opţiunea sa de a candida la preşedinţie. Nu pentru că aveam o decizie deja în partid ci pentru că, în 2004, după retragerea lui Stolojan, era candidatul partidului la preşedinţia României. Postul aparţinea PNL în Alianţa D.A. El nu şi l-a dorit atunci, considerând că nu e pregătit, că nu poate face faţă, după ce a fost premier şi a făcut ceva ani de opoziţie, nu ne spune dacă se simte mai pregătit sau face faţă postului, ci doar ca si l-ar dori. E un concurs de manipulare şi orgoliu” a declarat Nicolai.

Liberala este de părere că Tăriceanu nu lucrează pentru PNL; ci pentru “unii din afara partidului” şi că de profitat au PDL şi Traian Băsescu.

Întrebată dacă nu are şi PSD de câştigat de pe urma acestor tensiuni in PNL, europarlamentarul PNL a negat: “PSD e intr-o alianţă, sunt convinsă că işi va onora comport de alianta, nu poate risca sa repete istoria aliantei cu PDL, singura şansă e să reuşim să facem ceva paşi inainte pentru România”, susţine Nicolai.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.