Dan Sova: Vom prezenta joi toate documentele legate de proiectul Rosia Montana

Dan Sova: Vom prezenta joi toate documentele legate de proiectul Rosia Montana

by September 10, 2013 0 comments

dan_sova_foto_google.ro[1]Ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, a declarat marti seara ca va prezenta joi toate documentele din 1997 incoace care au legatura cu proiectul Rosia Montana si Guvern. Premierul Ponta precizase in cursul zilei ca exista o licenta de exploatare acordata in 1999 si ca mai multe detalii vor fi oferite miercuri de ministrul Dan Sova, care va face publice toate documentele legate de acest dosar.

“Exact asa cum a spus premierul, in cursul zilei de maine, am primit sarcina, maine voi face o mapa cu toate documentele care tin de Rosia Montana din 1997 incoace, o voi prezenta premierului si joi vom prezenta si succesiunea tuturor acestor documente care au legatura cu proiectul Rosia Montana si Guvernul Romaniei”, a declarat Dan Sova pentru Digi24.

Ministrul a mai spus ca aceste documente nu erau secrete si ca “urmau sa fie prezentate oricum in comisia parlamentara”, dar nu ar putea sa spuna de ce nu au fost date publicitatii pana acum. “Nu am fost in Guvern pana acum”, a precizat Dan Sova.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.