Premiera: Victor Ponta anunta pentru prima data posibilitatea ca PSD sa nu-l mai sustina la prezidentiale pe Crin Antonescu

Premiera: Victor Ponta anunta pentru prima data posibilitatea ca PSD sa nu-l mai sustina la prezidentiale pe Crin Antonescu

by September 16, 2013 0 comments

usl-va-initia-motiune-de-cenzura-daca-se-asuma-raspunderea-pe-comasare-si-numar-de-parlamentari-116043[1]Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că afimaţia liderului PNL Crin Antonescu privind faptul că nu are nevoie de sprijinul PSD pentru alegerile prezidenţiale nu este “cea mai deşteaptă strategie”, iar PSD nu îl va susţine “cu forţa” dacă acesta va lua o decizie în acest sens. Întrebat dacă prin declaraţiile critice al adresa premierului şi PSD, Crin Antonescu se pregăteşte de campanie, Victor Ponta a subliniat că o astfel de strategie nu e “foarte deşteaptă”. “Eu cred că nu (se pregăteşte – n.r.), pentru că să te pregăteşti de campanie elctorală spunând că nu ai nevoie de sprijinul PSD nu mi se pare cea mai deşteaptă strategie”, a spus, luni, liderul PSD la B1 TV.

Întrebat dacă e posibilă retragerea sprijinului PSD pentru Crin Antonescu, Ponta a confirmat. “Bineînţeles, doar nu o să-l susţinem cu forţa. Dacă ne spune că nu doreşte, ne vom întâlni la PSD şi ne vom decide pe cine susţinem. Noi am decis o dată că-l susţinem pe Crin Antonescu, dar dacă nu vrea să-l susţinem, cu forţa nu se poate”, a spus Ponta.

El a adăugat că PSD nu are un candidat pentru prezidenţiale în acest moment şi că el nu va candida în 2014 la prezidenţiale. Ponta a criticat şi afirmaţiile lui Antonescu legate de unii vicepreşedinţi PSD. “E un limbaj a la Traian Băsescu”, a spus Ponta.

“Domnul Antonescu este foarte critic, ironic în ultima vreme. Greşeşte”, a spus Ponta. El a subliniat însă că Antonescu este partenerul său şi că el va face tot posibilul pentru ca USL să ducă la bun sfârşit ce şi-a propus.

 


Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.