Klaus Iohannis: PNL va vota pentru ridicarea imunitatii lui Titi Holban

Klaus Iohannis: PNL va vota pentru ridicarea imunitatii lui Titi Holban

Klaus Iohannis: PNL va vota pentru ridicarea imunitatii lui Titi Holban

by July 2, 2014 0 comments

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat miecuri, dupa sedinta grupului deputatilor liberali, ca acestia vor vota pentru ridicarea imunitatii deputatului UNPR Titi Holban si vor semna si depune impreuna cu PDL motiunea simpla pe tema justitiei. Iohannis a spus ca le-a prezentat deputatilor PNL deciziile BPN privitoare la imunitate si la initierea motiunii simple pe tema justitiei, relateaza Hotnews.

Linia directoare a PNL, dupa decizia de ieri, este ca noi vom vota in aceste situatii pentru incuviintare. Am explicat colegilor si colegelor de ce s-a luat aceasta hotarare si cum vom continua“, a declarat liderul PNL.
El a precizat ca motiunea simpla pe tema justitiei, initiata impreuna cu PDL, va fi semnata si depusa miercuri.

Noi consideram ca este inadmisibila atitudinea foarte lejera a PSD fata de niste acuzatii extrem de grave, avem acuzatii de trafic de influenta care duc pana in zona cabinetului primului ministru, care duc pana in zona cabinetului ministrului Justitiei. Noi consideram ca aceste lucruri extrem de grave trebuie clarificate cu toata raspunderea si nu putem sa asistam la acest tratament foarte superficial din partea PSD“, a mai spus Iohannis.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a anuntat, marti, dupa prima sedinta a noului Birou Politic al partidului, ca s-a decis ca niciun parlamentar liberal sa nu mai voteze impotriva cererilor de incuviintare a arestarii preventive, el precizand ca este vorba despre “o linie clara de comportament”.

Deputatii se reunesc miercuri, la ora 12:00, in plen, in sesiune extraordinara pentru a adopta Acordurile de asociere intre UE si Republica Moldova, Ucraina si Georgia, legile referitoare la CAS si comunicatiile electronice, precum su raportul privind incuviintarea arestaririi preventive a lui Titi Holban. Dupa dezbateri va avea loc votul final asupra acestora. Comisiile de specialitate au aprobat, saptamana trecuta, rapoartele la proiectele privind reducerea CAS si la comunicatiile electronice, dupa ce, anterior, au fost discutate de Senat. 

 

Comisia juridica a respins luni cererea Parchetului de incuviintare a arestarii preventive a deputatului UNPR Titi Holban.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.