Reactia lui Ponta dupa comunicatul MAE rus privind Moldova

Reactia lui Ponta dupa comunicatul MAE rus privind Moldova

by September 17, 2014 0 comments

Premierul Victor Ponta a transmis ca se va pronunta la Guvern legat de reactia Ministerului rus de Externe privind declaratiile sale de la Alba Iulia, adaugand in acelasi timp, zambind, ca, daca este criticat de Rusia, “nu e de rau”, transmite Mediafax.

Aflat miercuri dimineata la sediul Ministerului Agriculturii, inainte de sedinta de guvern de la Palatul Victoria, premierului i s-a solicitat de catre jurnalisti un comentariu fata de reactia Ministerului rus de Externe, Ponta spunand insa ca va vorbi la Guvern pe aceasta tema.

“Daca ma critica Rusia, nu e de rau”, a adaugat Ponta, zambind.

Ponta a revenit la Guvern cu o noua declaratie legata de criticile Ministerului rus de Extern, dand de inteles ca atunci cand a spus ca angajamentul sau este acela de a face marea unire a Romaniei se referea, de fapt, la integrarea Moldovei in Uniunea Europeana. “Ma bucur cand sunt criticat de la Moscova pentru ca imi doresc ca Moldova sa fie in Uniunea Europeana pana in 2018-2019. Eu cred ca reunirea cu Moldova in cadrul Uniunii Europene este un obiectiv strategic pentru Guvernul Romaniei, asa incat asemenea critici e in regula daca le primesc”, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.