Americanii sunt convinşi că Simona Halep va ceda intenţionat meciul cu Ana Ivanovici

Americanii sunt convinşi că Simona Halep va ceda intenţionat meciul cu Ana Ivanovici

Americanii sunt convinşi că Simona Halep va ceda intenţionat meciul cu Ana Ivanovici

by October 24, 2014 0 comments

SIMONA HALEP-ANA IVANOVIC. Americanii sunt convinşi că Simona Halep va ceda intenţionat meciul cu Ana Ivanovici, din Grupa Roşie a Turneului Campioanelor, pentru a o elimina pe Serena Williams din competiţie.

SIMONA HALEP-ANA IVANOVIC. Jurnaliştii de la Tennis World USA laudă prestaţia Simonei Halep la Turneul Campioanelor, dar sunt convinşi că “Ana Ivanovici va câştiga în două seturi cu 6-3, 6-3”.

SIMONA HALEP a pierdut doar cinci game-uri cu Eugenie Bouchard şi doar două cu Serena Williams, având un procentaj de 72% în punctele câştigate pe primul serviciu şi 65% în cele de pe al doilea serviciu. Totuşi, când o astfel de situaţie apare, putem paria pe o victorie cu 6-3, 6-3 a lui Ivanovici, care va face fericite ambele jucătoare.

În sport, fair-play-ul încă există de cele mai multe ori, dar va rezistă SIMONA HALEP oportunităţii de a o elimina pe Serena Williams, marea favorită, din turneu? De parcă nu era de ajuns, decizia WTA de a programa acest meci după cele din grupa albă îi va permite SIMONA HALEP să-şi aleagă, de asemenea, adversara din semifinale. În lumina acestor evenimente, noi nu vom fi surprinşi de victoria lui Ivanovici în două seturi”, a scris Tennis World USA, citată de ziare.com.

Dacă va pierde cu 6-3, 6-3, aşa cum scriu americanii, Simona Halep va termină grupa pe primul loc.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.