Mircea Geoana a pierdut casa de la RA-APPS in care a locuit. El a incercat sa o cumpere

Mircea Geoana a pierdut casa de la RA-APPS in care a locuit. El a incercat sa o cumpere

Mircea Geoana a pierdut casa de la RA-APPS in care a locuit. El a incercat sa o cumpere

by January 14, 2015 0 comments

Un avocat al familiei Geoană a fost prezent la licitaţia cu strigare la care este vândută vila RAAPPS în care Mircea Geoană a locuit în ultimii 10 ani în calitate de chiriaş. Preţul de pornire al licitaţiei a fost de 588.000 euro plus TVA, iar câştigătoarea licitaţiei a fost o firmă ce a oferit 906.000 euro, peste ce a putut să ofere familia Geoană. Vila are opt camere şi un teren aferent de 500 metri pătraţi.

Soţia lui Mircea Geoană, Mihaela, a vrut să cumpere vila la licitaţia în care a fost reprezentată de către avocata Carmen Vasilica Frunză. La licitaţie s-au înscris patru persoane ce au depus garanţia cerută.

Imobilul este amplasat în centrul Bucureştiului, pe strada Cucu Starostescu, lângă Bulevardul Aviatorilor şi Calea Dorobanţilor.

Vila a fost scoasa la vânzare după ce, în urmă cu trei săptămâni, Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova, iar Geoană a renunţat la funcţia de Înalt reprezentant al prim-ministrului, care îi dădea dreptul la o locuinţă RA-APPS.

Geoană locuieşte în vila de la RAAPPS de aproape 10 ani, perioadă presărată cu mai multe scandaluri privind dreptul lui de a beneficia de o locuinţă de la stat.

Mircea Geoană se află printre cei mai longevivi chiriaşi la stat, locuind un deceniu într-o vilă cu etaj şi mansardă a RA-APPS în zona Dorobanţi a Capitalei.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.