Marius Tuca si-a dat demisia din fruntea ziarului Jurnalul National

Marius Tuca si-a dat demisia din fruntea ziarului Jurnalul National

Marius Tuca si-a dat demisia din fruntea ziarului Jurnalul National

by February 26, 2015 0 comments

Marius Tucă și-ar fi dat demisia, după 22 de ani, de la conducerea ziarului Jurnalul Național, care aparține Trustului Intact, potrivit stiripesurse.ro.

Anunțul demisiei surprinzătoare a fost făcut de Corneliu Vadim Tudor. “Eminentul ziarist Marius Tucă şi-a dat demisia, după 22 de ani, de la conducerea „Jurnalului Naţional”! Lefurile angajaţilor n-au mai fost plătite de cîteva luni”, spune Vadim.

Compania care editează Jurnalul Naţional, Intact Publishing, şi-a cerut insolvenţa la Tribunalul Bucureşti. Decizia vine după ce, în 2012, o altă companie care edita publicaţia a intrat, de asemenea, în insolvenţă. Tribunalul București a admis cererea Intact Publishing în data de 23 ianuarie.

Societatea care și-a cerut acum insolvența este implicată în dosarul în care sunt acuzați de șantaj Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, Camelia Voiculescu, peședintele grupului Intact, Dan Voiculescu, fondatorul grupului, Dan Matiescu, cel care conduce Intact Publishing, precum și Antena Group și Antena 3 SA.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.