A fost identificat un al patrulea cetățean român rănit în atentatele de la Bruxelles

A fost identificat un al patrulea cetățean român rănit în atentatele de la Bruxelles

A fost identificat un al patrulea cetățean român rănit în atentatele de la Bruxelles

by March 23, 2016 0 comments

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, marți seara, că a fost identificat un al patrulea cetățean român rănit în atentatele de la Bruxelles, scrie agerpres.ro.

“Acesta este minor și se află în prezent sub îngrijiri într-o unitate spitalicească, asistat de un membru al familiei”, precizează MAE, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, echipa consulară mobilă din cadrul Ambasadei României s-a deplasat la spitalele din Bruxelles, pentru a le acorda cetățenilor români răniți asistența necesară în astfel de cazuri.

“Celula de Criză a MAE, prin intermediul Ambasadei României în Regatul Belgiei, rămâne în legătură permanentă cu autoritățile locale și continuă verificările. Reiterăm că o echipă consulară mobilă din cadrul Celulei de Criză a MAE se va deplasa miercuri, 23 martie 2016, la Bruxelles, pentru a întări capacitatea de asistență consulară a ambasadei”, arată MAE român, conform sursei citate.

Anterior, în cursul serii de marți, MAE a informat că trei cetățeni români au fost răniți în atentatele care au avut loc la Bruxelles.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/politica/2016/03/22/alerta-mae-trei-romani-raniti-in-atentatele-de-la-bruxelles-20-20-49

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.