Opinie. Kovesi si Udrea, două femei extrem de puternice din România, la ora actuală, spune Băsescu

Opinie. Kovesi si Udrea, două femei extrem de puternice din România, la ora actuală, spune Băsescu

Opinie. Kovesi si Udrea, două femei extrem de puternice din România, la ora actuală, spune Băsescu

by March 8, 2016 0 comments

Președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu, consideră că șeful DNA, Laura Codruța Kovesi, și deputatul Elena Udrea sunt, la ora actuală, cele mai puternice femei din viața publică din România, scrie agerpres.ro.

“Sunt două. Una se numește Laura Codruța Kovesi, dar este puternică pentru că e șefă de instituție, extrem de puternică instituția și asta te face și pe tine puternic. Și Elena Udrea, care suportă presiunile instituției, rămânând demnă totuși”, a declarat Traian Băsescu, luni, la TVR 1, scrie sursa citată.

El a arătat că, de-a lungul timpului, a încurajat promovarea femeilor în diverse funcții, fie în politică, fie în alte domenii.

“Trebuie să remarcăm un lucru. Femeilor, când le dai putere și încredere, au o abnegație, uneori, dusă până la extrem în a proba că sunt o alegere bună. Uneori greșesc, uneori sar un anumit prag, exact din această dorință de a proba că sunt extraordinare. (….) Din experiență vă pot spune că femeile au o mare problemă: pun mult prea multă pasiune când văd la altă femeie o geantă sau o pereche de pantofi pe care nu o au. (…) Marea problemă a femeilor, oricâte ai promova, în momentul de față, și oricât ar fi de susținute de bărbați, este că la rându-le nu se susțin ele între ele. Este un lucru pe care l-am observat, este mâine 8 Martie și nu vreau să fiu aspru, dar nici nu pot să fiu incorect”, a spus Băsescu.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/politica/2016/03/07/basescu-in-romania-la-ora-actuala-sunt-doua-femei-extrem-de-puternice-kovesi-si-udrea-20-48-41

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.