Bucureştenii, chemaţi în Miercurea Mare la ”Marşul Creştinătăţii”

Bucureştenii, chemaţi în Miercurea Mare la ”Marşul Creştinătăţii”

Bucureştenii, chemaţi în Miercurea Mare la ”Marşul Creştinătăţii”

by April 25, 2016 0 comments

Președintele Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, a lansat pe pagina sa de socializare evenimentul intitulat ”Marșul Creștinătății”, care va avea loc miercuri, 27 aprilie, de la ora 17.00 cu plecare de la sediul central al PRU de pe B-dul Nicolae Bălcescu 17-19, informează stiripesurse.ro.

Potrivit anuntului de pe Facebook, ”Partidul România Unită îi invită pe români la Marșul Creștinătății ca protest împotriva mega moscheii și a imigranților musulmani. Plecarea se va efectua de la sediul central al PRU, iar marșul se va desfășura pe bulevardele centrale ale Capitalei, cu întoarcere la sediul PRU”.

Acesta este cel de-al doilea protest în stradă al Partidului România Unită împotriva moscheii de la București și a imigranților musulmani, după cel desfășurat în față la Cotroceni pe 10 aprilie, de data aceasta fiind însă vorba de un protest în mișcare pe bulevardele centrale ale Capitalei.

De asemenea, conform sursei citate, Bogdan Diaconu s-a dezlănțuit într-un atac dur la adresa președintelui Turciei Erdogan din cauză că acesta a confiscat mai multe biserici creștine în Turcia.

 ”Erdogan, sultanul Turciei, confiscă bisericile creștine în țara lui, iar noi îl lăsăm să își facă mega moschee în București? Unde ești tu, Țepeș Doamne… Acest Erdogan își face de cap prin toată Europa, iar Merkel și comisarii de la Bruxelles se pupă cu el. Dacă alții nu sunt în stare să ne apere de agresiunea semilunei, o să ne apărăm singuri, cum am făcut-o în toată istoria noastră. Singuri ne-am apărat credința strămoșească, singuri am stat cu arma în mână în fața armatelor otomane în timp ce Europa făcea comerț cu turcii, singuri trebuie să respingem moscheea lui Erdogan și invazia imigranților musulmani. Avem modelul lui Vlad Țepeș, avem exemplul înaintașilor, trebuie doar să ne trezim și să nu mai acceptăm să devenim iarăși vasalii Turciei!”, a fost mesajul liderului naționalist, mentioneaza stiripesurse.ro.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.