Mident Style: o clinică stomatologică care te lasă cu gura căscată

Mident Style:  o clinică stomatologică care te lasă cu gura căscată

Mident Style: o clinică stomatologică care te lasă cu gura căscată

by May 9, 2016 0 comments

Toți stăm mult pe gânduri până sa trecem pragul unui cabinet stomatologic. De teamă, mereu amânam întălnirea cu doamna/domnul doctor. Lasă, ca-mi trece, asa ne spunem de fiecare dată. Până ne ia durerea și atunci sa vezi cum rupem poarta la stomatologie. De aceea, pentru a trece mai ușor acest prag psihologic, avem nevoie de un prieten. Noi credem că acest prieten al dinților, al durerii si al prevenției este clinica MidentStyle. Aici sunt medici stomatologici dedicați care te ajută nu doar sa-ți ia durerea cu mâna, dar și să vii cu drag la cabinetul Mident Style. Condițiile și tehnica medicală sunt de ultimă generație, iar pregătirea profesională a doctorilor, de cea mai înalta clasă.

Acești  oameni  au obținut și au realizat totul prin muncă, iar munca trebuie prețuita, dar și promovată în societatea noastră. Avem nevoie de oameni valoroși in jurul nostru pe care să-i cunoaștem, să-i aducem în prim plan.  Unul dintre acești medici  care a inființat o clinica privată de stomatologie  este  doamna doctor Georgeta Mihu, medic specialist stomatologie generală și competență  implantologie.

Doamna doctor Georgeta Mihu este medic stomatolog din anul 2001, a absolvit Facultatea de stomatologie Carol Davila in 1997, a participat la diverse cursuri de perfectionare cum ar fi:

  • 1999-2001 Specializare stomatologie generală,
  • in 2010 Competență radiologie,
  • din 2011 pana 2012 Competență implantologie,
  • din 2003 pana in 2007 a colaborat cu centrul Medical Unirea (actual Regina Maria).

Din 2006 își înființează propria clinică privată de stomatologie MidentStyle, clinică amplasată într-un frumos complex rezidențial din cartierul Colentina, Complex Rose Garden.

La baza acestei clinici stau două mari principii: calitatea serviciilor oferite și considerația față de pacienți.

Doamna doctor Georgeta Mihu ne mărturisește că: Sănătatea pacienților este în centrul preocupărilor noastre și credem într-un sistem de sănatate accesibil, complet, performant, care să cultive dorința de a preveni problemele dentare sau de a le trata într-un mod eficient și sigur.

Suntem motivați să luptăm pentru sănătatea orală a pacienților noștri și susținuți de aparaturță perfomantă, oferim de 10 ani ,servicii medicale la standarde  înalte.

Suntem echipați și lucrăm cu aparatură și material performante, clinica având în dotare unituri de ultimă generație, aparat de inhalosedare, radiologie dentară, aparatură de sterilizare conform standarelor UE.

Serviciile pe care le oferim acoperă toată gama de servicii medicale stomatologice: estetică dentară, implantologie, chirurgie dento-alveolară, ortodonție, profilaxie, odontologie, endodonție, parodontologie, protetica, pedodonție si radiologie dentara.

Va vom prezenta Echipa MidentStyle formata din medici cu experienta:

 

Dr. Mihu Georgeta –medic specialist stomatologie generală, competență implantologie si competenta radiologie

midenttest-560x420

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Ourfali Mahmoud– medic specialist chirurgie dento-alveolara, master implantologie orala, doctorant in implantologie

chirurg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Nistor Alina-medic dentist, experiență 6 ani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Stanișor Sonila– medic specialist ortodonție, experiență 15 ani

sonila

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Mihai Alexandra-medic dentist

alexandra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adresăm o invitație cititorilor noștri de a ne urmări în continuare pentru a descoperi împreună serviciile medicale stomatologice oferite de Mident Style și vom încerca în viitoarele noastre postări să facem cunoscute mai multe informatii despre serviciile oferite.

Redactorii de la Ancheteonline.ro va recomanda această clinică,  în calitate de pacienți ai clinicii Mident Style, unii dintre ei, pacienti vechi ai doamnei doctor Mihu Georgeta, de 15 ani de zile.

Profesionalismul d-nei doctor Mihu, tenacitatea și răbdarea de care a dat dovadă în acești 15 ani ne-au  convins că trebuie să facem publice toate aceste servicii oferite de Mident Style și medicii dedicați acestei clinici.

Pentru cei care doresc să-și facă o programare, clinica Mident Style vă așteaptă în: Șos. Colentina nr.16, Bloc IRIS (A2), Complex Rose Garden sau la nr. de telefon: 021.380.26.37, fax: 0722.452.975, email: contact@midentstyle.ro.

Mident Style vă așteaptă într-un cadru elegant și profesionist cu servicii de buna calitate.

DRAGT POZE

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.