Cum sa arati fenomenal si in sezonul rece

Cum sa arati fenomenal si in sezonul rece

Cum sa arati fenomenal si in sezonul rece

by October 17, 2018 0 comments

Sezonul rece deja si-a facut aparitia si te gandesti tot mai mult ca trebuie sa incepi sa te protejezi iarasi de temperaturile scazute, de vantul necrutator care iti biciuiesti obrajii sau de gheata care parca pandeste la tot pasul. Ai nevoie de o noua rutina de ingrijire a pielii, de alta imbracaminte care sa te invaluie calduroasa si de o noua atitudine, diferita total de cea din timpul verii. Un look deosebit poate fi obtinut cu atentie la cele mai mici detalii.

Foarte multe doamne si domnisoare sunt stresate de faptul ca in perioada toamna-iarna au parte doar de lucruri neplacute: pielea incepe sa se exfolieze, gastrita isi face debutul si sanatatea pare sa o ia razna. Cum sa arati fenomenal in aceste conditii? Ce trebuie sa faci pentru a fi din nou o adevarata diva dupa care intorc capul atat barbatii, cat si femeile?

Iata cateva sfaturi utile in acest sens:

  • Pielea este foarte importanta si trebuie sa ai un ten impecabil indiferent de anotimp, asa ca ai grija mai mare de ea in acest sezon decat ai avut pana acum. O idee buna este sa incepi hidratarea, asa ca testeaza crema naturala pentru fata si observa cum incep sa apara micile diferente in bine. Iti doresti o piele luminoasa si frumoasa in ciuda aerului rece de afara. Nu uita nici de cei 2 litri de apa pe care ar trebui sa-i bei in fiecare zi.

 

  • Nu este neaparat nevoie sa cumperi cele mai scumpe produse, dar este vital sa te bazezi pe acelea care sunt naturale si care nu iti pun in pericol sanatatea. Parul sufera si el in aceasta perioada din cauza conditiilor meteorologice grele, deci foloseste samponul de pe site-ul Sabon pentru ca reuseste sa curete cu delicatete firul de par si nu contine substante care sa dauneze.

  • Unghiile trebuie sa fie si ele bine ingrijite in sezonul rece. Daca ai o piele uscata, obligatoriu si unghiile sunt la fel. Uneori, in astfel de cazuri, medicii spun ca ai o problema de sanatate, ca ceva se intampla in corpul tau, doar ca analizele iti pot iesi foarte bune si sa nu indice o astfel de situatie. In acest caz, ai nevoie sa folosesti o crema de maini sau o lotiune hidratanta si sa le protejezi ori de cate ori ai ocazia. Poarta si manusi cand parasesti casa.

 

  • Pentru a arata fenomenal in sezonul toamna-iarna, fiecare dintre doamne ar trebui sa-si achizitioneze un palton pentru ca acesta nu se va demoda niciodata si va arata mereu chic si elegant, protejand in acelasi timp corpul de intemperiile vremii. Paltonul cu imprimeu de leopard poate fi solutia perfecta pentru a arata glam, dar si pentru a te incalzi cum se cuvine.

 

  • Obligatoriu nu trebuie sa uiti sa-ti achizitionezi o multime de accesorii pentru acest sezon. Va fi frig, asa ca pune-ti pe cap o caciula chic, la moda, un fular fabulos, in culori calde, o pereche de manusi calduroase si inarmeaza-te cu o geanta in ton cu nevoile pe care le ai. Nu uita sa consulti revistele de specialitate, site-urile sau blogurile care vin cu o multime de sfaturi utile pentru a face fata cu brio acestui anotimp.

 

  • In final, pentru a avea un look deosebit si in sezonul rece nu trebuie sa uiti ca ramane importanta atitudinea pe care o adopti atunci cand mergi la serviciu sau iesi la shopping, pe strada sau la restaurant. Intotdeauna trebuie sa pasesti cu capul sus, sa tii spatele drept, sa zambesti cat poti de mult pentru a transmite bucurie, sa gandesti pozitiv, iar acest lucru sa se poata observa de la distanta.

In concluzie, fiecare femeie care isi doreste sa arate fenomenal, chiar si atunci cand temperaturile sunt extrem de scazute, nu trebuie sa uite sa investeasca in sanatatea organismului si in stilul vestimentar.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.