Firea îl vrea pe Dragnea: Fii bărbat, nu fugi!

Firea îl vrea pe Dragnea: Fii bărbat, nu fugi!

Firea îl vrea pe Dragnea: Fii bărbat, nu fugi!

by February 4, 2019 0 comments
Gabriela Firea insistă să îi ceară lui Liviu Dragnea o confruntare, “la orice televiziune”. “Fii bărbat, nu fugi!”, este noul mesaj pe care primarul Capitalei i-l transmite liderului PSD.
Edilul l-a provocat pe Dragnea la o dezbatere publică privind proiectul de buget, în care să explice haosul creat și spune că acesta nu trebuie să se mai ascundă după Olguța, Codrin și Doinița!
”Îl invit pe Dl Dragnea la o dezbatere publică, cu cifrele și dovezile pe față, la orice televiziune dorește, oricât de prietenoasă cu el. Să vadă o țară întreagă cine minte și cine spune adevărul. A tăiat aproape 25% din bugetul Primăriei Capitalei (180 milioane de euro) și spune senin că bucureștenii nu vor fi afectați, pentru că a suplimentat repartiția de bani la sectoare. O mare manipulare! Dl Dragnea se face că nu știe că Primăria Capitalei și cele 6 primarii de sector au prin lege atribuțîi diferite și, deci, facturi de plătit diferite. Primăria Capitalei plătește pentru toți locuitorii din București : subvenția și investițiile pentru transportul public în comun, subvenția și investițiile pentru termoficarea distrusă în 30 de ani de subfinantare,dotările și funcționarea celor 20 de mari spitale, iluminatul public, consolidarea blocurilor cu bulină roșie, marile lucrări de infrastructură : poduri, pasaje, supralargiri, marile parcuri, cele 15 teatre etc.”, a scris ea pe Facebook.
Primarul mai spune că Dragnea dorește să se răzbune pentru conflictul politic pe care l-au avut.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.