Deputatul Dan Gheorghe, ținta atacurilor venite din gașca progresiștilor. La rând, Caramitru junior

Deputatul Dan Gheorghe, ținta atacurilor venite din gașca progresiștilor. La rând, Caramitru junior

Deputatul Dan Gheorghe, ținta atacurilor venite din gașca progresiștilor. La rând, Caramitru junior

by September 26, 2019 0 comments

Deputatul PNL, Daniel Gheorghe continuă să fie atacat, atât din interiorul partidului, cât și din afara sa, de haștagienii, neo-marxiștii zilelor noastre, care și-au implantat microbii în multe partide politice. De data asta, dezmembratul ideologic al internetului, Andrei Caramitru, devenit celebru prin aruncatul de lături în tot ce înseamnă valori naționale, l-a luat drept țintă pe deputatul liberal. Cunoscut fiind ca un apărător al moștenirii culturale și creștine românești, Dan Gheorghe, a ajuns un renegat pentru gașca progresiștilor gălăgioși , care și-au făcut loc în politica noastră.

Vizita întreprinsă duminică, 22 septembrie 2019, de către deputatul  Gheorghe, la inaugurarea și sfințirea unui monument ridicat în memoria unei biserici românești distruse de către sovietici la Chișinău, a produs indignare în neuronii ostentativi al lui Caramitru junior.

“Aripa FSB/GRU/Kremlin din PNL, reprezentata de deputatul Daniel Gheorghe. Sper ca dl Orban sa ii dea afara repede pe toți ăștia (care oriunde in lume ar fi la mititica pe motiv de inalta trădare). “, a scris pe facebook Andrei Caramitru

Replica deputatului Daniel Gheorghe n-a întârziat să apară, acesta  arătându-se revoltat de asocierea făcută de către Andrei Caramitru cu GRU și FSB:

“Vad ca băiatul actorului Caramitru, acel mediocru diletant neo-marxist care a speriat tot internetul, își permite tupeul de a ma asocia nici mai mult si nici mai puțin decât cu GRU și FSB! Recomand personajului respectiv specializat în aruncat cu mizerii in valorile creștine și în blasfemii sa-si țină umorile sale internautice pentru el si să nu își mai dea el cu părerea despre un om a cărui familie a suferit intr-un secol de pe urma terorii bolsevice si a ocupației rusești cam cât a suferit tot neamul lui în 1000 de ani! “, a scris pe facebook deputatul Daniel Gheorghe

Revoltător este și faptul că deputatul PNL este obligat să răspundă la tot felul de calomnii:

“Este un atac personal abject. Mie rușii mi-au lichidat rudele in Basarabia si nu imi vine mie orice caramitru sa imi calce pe mormintele înaintașilor! Totul are o limita! Nu stiu de unde tampenia asta cu mine si cu rusofilii. Nu doar ca nu am nicio legătură suporteri de-ai lor dar campania aia de care spuneți este însăși ea o dovada că teza asta cu “oamenii rușilor ” nu ține deloc! Adevărații oameni ai lor din România sunt fix cei la care va așteptați mai putin!“, a mai scris pe facebook Daniel Gheorghe.

Deputatul PNL a mai primit amenințări, acum, cu puțin timp în urmă,  de la un  individ dubios, Tudor Cârstoiu  (autointitulat secretar general al PACT),  reprezentant al mișcării progresiste din PNL, nou în partidul liberal, care s-a remarcat doar prin participarea la manifestațiile din Piața Victoriei, împotriva PSD.  (Citește AICI).

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.