Dosarul permiselor ilegale de la Giurgiu. Marin Mototolea, conduce, din arest, primăria Valea Dragului

Dosarul permiselor ilegale de la Giurgiu. Marin Mototolea, conduce, din arest,  primăria Valea Dragului

Dosarul permiselor ilegale de la Giurgiu. Marin Mototolea, conduce, din arest, primăria Valea Dragului

by September 29, 2019 0 comments

Inculpatul Marin Mototolea, acuzat de procurorii DNA de patru infracțiuni de luare de mită în dosarul permiselor ilegale din Giurgiu, este în continuare primar la Valea Dragului, deși, de aproape o săptămână se află în arest la domiciliu. (citește AICI). Judecătorii de la Curtea de Apel au confirmat, vineri,  starea de arest în care se află, judiciar, edilul giurgiuvean. Surse noastre susțin că Mototolea semnează, de acasă, documentele primăriei, care îi sunt aduse, la locuința sa, de consilierii săi.

Prefectul Carmen Nina Crișu a ezitat, până acum, să-l suspende din funcție pe Marin Mototolea, deși era obligată, prin lege, punând primăria Valea Dragului într-o situație delicată. Poziția doamnei Crișu se poate explica și prin relațiile foarte apropiate pe care le are cu inculpații, Mototolea și șeful de la Permise Giurgiu, Mitică Văduva( care se află în arest preventiv pentru 30 de zile).

Veriga de legătura dintre aceștia este președintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, baronul local, care stăpânește întregul județ. De aceea, pare ilară, dacă nu ipocrită,  reacția lui Bădălău la adresa polițiștilor: ”Polițiștii ar trebuie sa-și facă treaba, să nu mai fie leneși și aroganți”. Oare cum să fie polițiștii,  profesioniști, de vreme ce șefii lor sunt puși politic și nu pe criterii de competență?

Șeful de la Permisie este omul de încredere al politicienilor PSD. Acesta a fost  pus  în funcție, la indicațiile prefectului ( direcția Permise Auto se află în subordinea prefecturii).  Văduva este finul primarului din Singureni, Marian Pătuleanu,   un apropiat al lui Bădălău. Consilierul prefectului, Cristian Răgălie este omul de încredere al  lui Pătulescu. Iată rețeaua de interconectare la butoanele puterii din Giurgiu!

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.