După doi ani de complot la FRT. Finul lui Iohannis pierde definitiv în fața lui Țiriac

După doi ani de complot la FRT. Finul lui Iohannis pierde definitiv în fața lui Țiriac

După doi ani de complot la FRT. Finul lui Iohannis pierde definitiv în fața lui Țiriac

by June 12, 2020 0 comments

Finul lui Iohannis pierde lamentabil lupta cu Ion Țiriac pentru șefia Federației Române de Tenis. După ce timp de 2 ani de zile a blocat activitatea tenisului românesc, privat de fonduri guvernamentale din motive de dispută juridică, instanța a făcut dreptate. Pentru că nu a fost ales președinte al FRT, în 2009, Marius Vecerdea, a încercat prin tot felul de tertpuri avocățești să invalideze, în justiție, alegerea lui Țiriac în fruntea acestei federații. Amintim faptul că același Vecerdea, un tenismen obcur, necunoscut în România, dar cu mari influențe pentru că este rudă cu președintele României și care conduce un minuscul club de tenis la Sibiu,  a complotat și împotriva fostului șef al FRT, George Cosac.

Astfel, acum două zile, conducerea Federaţiei Române de Tenis (FRT) a fost recunoscută în instanţă după ce a câştigat definitiv la Curtea de Apel procesul intentat de reprezentantul clubului Pamira Sibiu, Marius Vecerdea, prin care contesta alegerea lui Ion Ţiriac la șefia FRT, scrie cotidianul.ro.

‘Prin hotărârea definitivă pronunţată astăzi, 11.06.2020, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondate toate apelurile formulate de asociaţiile Tenis Club Pamira, Tenis Club Olimp şi Triumf 2000 împotriva sentinţei Tribunalului Bucureşti prin care s-a dispus înscrierea noii componenţe a organelor de conducere ale Federaţiei Române de Tenis, votată prin hotărârea Adunării Generale de Alegeri din 19.06.2019. În consecinţă, înscrierea noii componenţe a organelor de conducere a fost confirmată cu titlu definitiv de instanţele de judecată. Comitetul Director al FRT este compus din Ioan Ţiriac – Preşedinte, George Cosac, Răzvan Itu, Alina Cercel-Tecşor şi Adrian Marcu – Vicepreşedinţi”, se arată într-un comunicat de presă al FRT.

Federaţia Română de Tenis precizează că activitatea i-a fost afectată pe nedrept de acţiunea în justiţie formulată de Marius Vecerdea: „Demersurile de înscriere în Registrul Federaţiilor a noilor organe de conducere au fost tergiversate timp de 1 an în principal din cauza acţiunilor abuzive ale asociaţiei Tenis Club Pamira, care a fost şi amendată de Tribunalul Bucureşti pentru exercitarea cu rea-credinţă a drepturilor procesuale. Această tergiversare a condus la pierderea de către FRT a finanţării din partea MTS pentru anul în curs, aspect ce a afectat şi afectează nedrept şi grav dezvoltarea tenisului românesc, în special sectorul de copii şi juniori. Contrar credinţei manifestate de asociaţia Tenis Club Pamira, formularea de multiple cereri şi acuzaţii lipsite de temei şi defăimătoare nu poate înfrânge adevărul judiciar constatat printr-o hotărâre judecătorească cu caracter definitiv”.

Ion Ţiriac a fost ales preşedinte al Federaţiei Române de Tenis la data de 19 iunie, contracandidatul său, Marius Vecerdea, reprezentant al clubului Pamira din Sibiu, anunţând la finalul Adunării Generale că va contesta alegerile în instanţă.

Marius Vecerdea este finul soților Iohannis.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.