Răzbunarea lui Orban? PNL Cluj pierde și funcția de prefect

Răzbunarea lui Orban? PNL Cluj pierde și funcția de prefect

Răzbunarea lui Orban? PNL Cluj pierde și funcția de prefect

by February 3, 2021 0 comments

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe are o reacție dură la adresa conducerii centrale a Partidului Național Liberal, după ultima decizie a acestora, privind numirea prefectului de Cluj de către UDMR. Liderul CJ Cluj susține că deciziile pe care le iau liderii liberali, în frunte cu fostul premier Ludovic Orban și actualul premier Florin Cîțu, se răsfrâng asupra organizației județene a PNL Cluj.

„Deciziile greșite luate la nivel național afectează credibilitatea partidului la nivel județean. Trebuie să muncim infinit mai mult aici la Cluj, pentru a acoperi și repara deciziile greșite ale altora care se cred Dumnezei-Deținătorii adevărului absolut. Eu nu mai vreau să muncesc politic ca să acopăr și să repar după alții din conducerea centrală a partidului. Pur și simplu cred că ajunge! Ca mine sunt mulți alții. Mult mai mulți decât cred unii”, a declarat Alin Tișe, pentru Ziua de Cluj.

Revolta lui Alin Tișe vine după ce PNL a pierdut funcția de prefect la Cluj, aceasta revenind UDMR. Noul prefect de Cluj va fi avocatul Tasnádi Szilárd, din partea UDMR.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.