Gigi Becali s-a intalnit cu Crin Antonescu pentru o fuziune PNL-PNG. Puiu Hasotti nu se arata vrea incantat de idee

Gigi Becali s-a intalnit cu Crin Antonescu pentru o fuziune PNL-PNG. Puiu Hasotti nu se arata vrea incantat de idee

by October 11, 2012 0 comments

Europarlamentarul Gigi Becali doreste ca partidul sau PNG sa fuzioneze cu PNL. Europarlamentarul a anuntat miercuri, in cadrul unei emisiuni la RTV, ca a initiat discutii in acest sens cu liderul PNL, Crin Antonescu. Totodata, Becali sustine ca i-a cerut lui Antonescu in schimbul fuziunii PNG-PNL sa fie sustinut pentru un nou mandat de europarlamentar. De partea cealalta, primul liberal care a reactionat este senatorul PNL Puiu Hasotti care priveste cu reticenta eventuala fuziune a PNL cu PNG. Ministrul Culturii spune, la RFI, ca nu ar fi foarte incantat de o fuziune cu Partidul Noua Generatie. Hasotti crede ca decizia trebuie luata dupa alegeri.Gigi Becali: “M-am intalnit cu Antonescu pentru a discuta fuziunea PNG cu PNL. Astept raspunsul in 3-4 zile”, a anuntat Becali la Romania TV.

De altfel europarlamentarul a sustinut, intr-o interventie la RTV, ca in urma cu trei-patru zile a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a discuta despre fuziunea PNG cu PNL. El a relatat ca i-ar fi spus liderului liberal ca poate veni in PNL pentru statutul de simplu membru de partid, urmand ca sediul in valoare de 1 milion de euro sa intre in proprietarea PNL.

De asemenea, Becali a afirmat ca i-ar fi spus lui Antonescu ca are o simpatie publica de 2-3% care poate contribui la scorul politic al formatiunii, anunta Adevarul.

Puiu Hasotti pare rezervat in privinta unei eventuale fuziuni a PNL cu PNG-ul lui Gigi Becali: “Aveti dreptate cand puneti punctul pe fuziunea dintre Partidul National Liberal si domnul Gigi Becali, pentru ca pana la urma PNG-ul se confunda cu dansul. Nu stiu ce am putea castiga sau ce am putea pierde in urma fuziunii cu PNG-ul si in urma venirii domnului Becali in PNL”.

Hasotti spune ca nu ar fi foarte incantat de un demers de acest gen. “Personal, dar e o chestie spusa la rece si pe picior, nu as fi foarte incantat de un asemenea gest politic din partea PNL, care sigur, se poate intampla sau nu se poate intampla. Eu cred ca negocierile, decizia trebuie luata dupa alegerile parlamentare”, apreciaza senatorul PNL.

“Sigur ca voi avea si eu un vot, imi voi spune si eu un punct de vedere. In situatia in care partidul va hotari altfel, nu voi comenta in nici un fel, nu-mi voi exprima nemultumirea decat in cadrul partidului. Dar repet, asa la o privire rapida, as inclina sa nu fiu de acord cu o astfel de fuziune”, conchide Puiu Hasotti.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.