Forta Civica si PNTCD au incheiat un acord de colaborare cu Initiativa Liberala condusa de Andrei Chiliman

Forta Civica si PNTCD au incheiat un acord de colaborare cu Initiativa Liberala condusa de Andrei Chiliman

by September 6, 2013 0 comments

mihai-razvan-ungureanu-2-razvan-chirita[1]Forta Civica si PNTCD vor semna sambata un protocol de colaborare cu Initiativa Romania Liberala condusa de liberalii Vlad Moisescu si Andrei Chiliman. “Angajarea ȋn Alianţa pentru Dreptate si Adevăr a Initiativei Romania Liberala demonstreaza ca această constructie politica devine polul in jurul caruia formatiunile politice si civice de dreapta se regrupeaza. 
Alianta D.A. arata inca o data ca este o constructie vie, careia i se adauga noi si noi voci, in vederea marilor batalii electorale ale lui 2014.”, sustine Mihai Razvan Ungurenu intr-un comunicat de presa remis Hotnews.ro.

Alianta Dreptate si Adevar nu este inca inregistrata oficial la tribunal. In luna mai, Tribunalul Bucuresti a respins inscrierea Aliantei pentru Dreptate si Adevar FC-PNTCD in Registrul Partidelor Politice. La vremea respectiva presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu a explicat ca este vorba despre unele formalitati care au fost omise, eroarea tehnica urmand a fi depasita in cel mai scurt timp, potrivit Mediafax.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.