Reactie dura a lui Liviu Dragnea la adresa PNL: Aceasta tara nu poate fi guvernata in acest mod

Reactie dura a lui Liviu Dragnea la adresa PNL: Aceasta tara nu poate fi guvernata in acest mod

by September 27, 2013 1 comment

COMITETUL EXECUTIV NATIONAL AL PSDVicepremierul Liviu Dragnea s-a declarat extrem de nemultumit de colaborarea cu PNL in cadrul USL, acuzand proiectele de legi initiate de liberali pe descentralizare sau pe legea electorala. Numarul doi in PSD a cerut o discutie “urgenta” in USL pentru a vedea daca mai “avem puterea sa ducem impreuna la capat ce am promis” in campania electorala.
Intrebat de ziaristi cum isi explica aparitia in Parlament a unui proiect de lege al liberalilor care propune alegerea primarilor in doua tururi de scrutin fara o discutie prealabila in USL, Dragnea a raspuns: “Se explica inexplicabil. Am scos un porumbel dar nu stiu ce sa spun altceva”, dupa care a adaugat: “Aceasta tara nu poate fi guvernata in acest mod”.

“Sunt unul dintre putinii oamenii care au participat la constructia USL-ului, nu am cum sa nu iubesc asta. Am avut o discutie cu o parte a colegilor liberali care a spus ca urmeaza sa ne intalnim. Inca mai sper. Nu e vorba de nervozitate, e vorba de realism. In acest an este important sa finalizam macar acest proces de modificare a 315 ( Legea 315/1998 privind regiunile de dezvoltare – n.red.) pentru a redefini rolul regiunii de dezvoltare.

Daca nu putem sa modificam Constitutia pentru ca inca nu suntem constitutionali cu legea aia, inca n-a inceput sa curga anul ala, nu putem sa stam indiferenti la o eventuala blocare a dezvoltarii acestei tari”, a comentat el, la Palatul Parlamentului, in fata ziaristilor.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Alecu
    #1 Alecu 27 September, 2013, 18:15

    Citi oameni buni despre Dragnea si despre Dinischiotu, Directorul general de la Romaero, cel ce ii da bani lui Dragnea si Hrebenciuc:

    http://www.kmkz.ro/investigatii-2/ancheta/romaero-cea-mai-mare-fabrica-de-avioane-din-romania-e-condusa-de-un-dezaxat-sexual/

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.