De campanie/ Echipa lui Calin Popescu Tariceanu, pe teren, in Tinutul Satmarului

De campanie/ Echipa lui Calin Popescu Tariceanu, pe teren, in Tinutul Satmarului

De campanie/ Echipa lui Calin Popescu Tariceanu, pe teren, in Tinutul Satmarului

by October 28, 2014 1 comment

Sâmbătă, 25 octombrie 2014, o echipă de campanie în frunte cu Robert Laszlo au realizat o acțiune „door-to-door” de promovare a candidatului independent, Călin Popescu Tăriceanu, explicându-le importanța participării la vot, dar și realizările pe care candidatul lor le-a avut în perioada 2004-2008 cât timp a fost prim- ministrul României.

Păuleștenii au remarcat faptul că pe vremea lui Tăriceanu, cetățenii au resimțit efectele pozitive ale guvernării sale, și traiul lor a fost unul mai bun.

Echipa de campanie a îndemnat locuitorii din satele aparținătoare comunei Păulești să voteze singurul candidat cu adevărat de dreapta, care a ținut piept tiraniei lui Băsescu.
Pop Ioan a declarat că: „îl votez pe domnu Tariceanu că mi-a ridicat pensia, și tare bine mi-a fost. Și dacă ajunge președintele nostru cu siguranță că și copiii mei vor avea un viitor la noi acasă, și nu mai vor fi nevoiți să plece la munci în străinătate.”
Păuleștenii, indiferent de naționalitate s-au declarat optimiști în șansele lui Tăriceanu de a ajunge la Palatul Cotroceni, pentru că este singurul candidat cu adevărat pregătit să ocupe funcția de președinte al României.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. andry
    #1 andry 29 October, 2014, 17:25

    Asa se face cu adevarat campanie om la om nu doar la televizor! Felicitari domnule Tariceanu, sper sa va vedem si in turul al doilea cu aceasi energie de care dati dovada si in acest tur. Sunteti cu adevarat presedintele de care Romania are nevoie, un presedinte care isi cunoaste atributiile si care are decenta si demnitate! Si asta o arata si faptele dumneavostra nu doar discursurile! Tot respectul!

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.