Emil Boc, la DNA, în calitate de martor în dosarul ANRP

Emil Boc, la DNA, în calitate de martor în dosarul ANRP

Emil Boc, la DNA, în calitate de martor în dosarul ANRP

by March 16, 2016 0 comments

Fostul premier Emil Boc, actual primar al municipiului Cluj-Napoca, a declarat miercuri că le-a prezentat procurorilor DNA aspecte și detalii care vizează modul de funcționare a Guvernului, relația cu ministerele și procedurile de desemnare a unor reprezentanți în comisii, scrie agerpres.ro.

Conform sursei, Emil Boc a fost audiat miercuri la DNA în calitate de martor în dosarul ANRP.

La ieșire din sediul DNA, edilul a precizat că declarația de martor dată în fața anchetatorilor a vizat procedura de organizare și funcționare a Guvernului în baza Legii 90/2001.

“Am prezentat aspecte și detalii care vizează modul de funcționare a Guvernului, relația Guvernului cu ministerele de resort și procedurile de desemnare în diverse comitete, comisii interministeriale în care ministerele, respectiv Guvernul, are reprezentanți. Mai multe date concrete nu vă pot da. Ancheta este în derulare și acest lucru a fost convenit cu procurorul de caz. Apreciez faptul că procurorul de caz a avut toată disponibilitatea și deschiderea de a afla, de a asculta toate aspectele care țin de procedurile de funcționare a unui guvern în baza prevederilor legale”, a afirmat fostul premier.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/justitie/2016/03/16/alerta-fostul-premier-emil-boc-la-dna-11-58-37

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.