Dorel Căprar (PSD): Toate promisiunile PNL au fost minciuni gogonate (P)

Dorel Căprar (PSD): Toate promisiunile PNL au fost minciuni gogonate (P)

Dorel Căprar (PSD): Toate promisiunile PNL au fost minciuni gogonate (P)

by December 5, 2016 0 comments

În campania electorală din luna mai, pentru alegerile locale, am auzit nenumărate promisiuni din partea candidaților PDL-PNL, despre cât lapte și miere va curge pe străzile Aradului, dacă vor fi aleși. La cinci luni de la alegerile locale, constatăm că toate aceste promisiuni au fost de fapt minciuni gogonate, așa cum și astăzi, în campania pentru alegerile parlamentare, cei de la PDL-PNL vin în fața oamenilor cu astfel de tertipuri, încercând să păcălească electoratul, este de părere deputatul PSD Dorel Căprar.

  „Observăm că după cinci luni de zile, drumurile din județ sunt în aceeași stare deplorabilă. Când intri în județul Arad dinspre Timiș, Bihor, Hunedoara, nu poate să nu te apuce rușinea, pentru felul cum arată drumurile noastre. Cei de la PDL-PNL, din păcate,nu au rușine, nu le pasă de județul Arad, iar asta se reflectă în modul în care conduc acest județ. Ni se vindeau gogoși electorale despre necesitatea dea moderniza aerogara de la Aeroport, cu 2 milioane de euro, fiindcă vom avea zboruri din această vară.

Au cheltuit banii arădenilor, companiile aeriene n-au mai ajuns la Arad, iar acum cei de la PDL-PNL propun să predăm Aeroportul celor din Timișoara. Aradul n-a mai avut o asemenea conducere dinainte de 1989, când cei de la partid au hotărât că arădenii trebuie să contribuie cu bani și forță de muncă pentru construcția stadionului celor de la Poli Timișoara.Reprezentanții PDL-PNL Arad urmează aceleași principii de vasalitate față de Timișoara. Despre noul matern văd că nu mai vorbește nimeni nimic, deși în preajma campaniei pedeliștii l-au plimbat pe la Arad pe un ministru al Sănătății, care între timp a demisionat, promițându-ne milioane de euro pentru acest proiect. De fondurile europene, nici nu are rost să mai vorbim.

Dacă Guvernul Zero a atras zero lei de la Uniunea Europeană, administrația județeană PDL-PNL a reușit performanța de a pierde un proiect de 5 milioane de euro, iar acum urmează să mai piardă și cel privitor la sistemul de management al deșeurilor.În această campanie, pedeliștii promit din nou că vor face, că o vom duce bine. Mă îndoiesc că cineva îi mai crede, după modul în care au condus județul și municipiul în aceste cinci luni”, declară deputatul Dorel Căprar.

 

Biroul de Presă al PSD Arad

(Comandat de Partidul Social Democrat-ARAD, executat de S.C. Som&Com Public Prest SRL, Cod unic de identificare al mandatarului financiar atribuit AEP: 11160007)

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.