Indolenta autoritatilor locale din Arad. Iepurasii de Paste din fata Primariei, sfasiati de maidanezi

Indolenta autoritatilor locale din Arad. Iepurasii de Paste din fata Primariei, sfasiati de maidanezi

Indolenta autoritatilor locale din Arad. Iepurasii de Paste din fata Primariei, sfasiati de maidanezi

by April 19, 2017 0 comments

Iepuraşii din faţa Primăriei Arad care au fos duşi acolo să bucure copiii  în zilele de Paşte au fost omorâţi în nopatea de marţi spre miercuri de către câinii fără stăpân, potrivit livearad.ro.

Incidentul a fost descris pe pagina de Facebook de către arădeanul Florian Lile: „Înțelegem că s-au făcut amenajări pentru sărbătorile pascale cu toate decorațiunile, dar până la bietele animăluțe ( iepuraşii din fața primăriei)! Sunt nişte ființe înocente, de ce trebuie să stea în fața primăriei în ploaie? Pe lângă faptul că sunt maltratați de copii ( în sensul că sunt mângâiați zilnic de sute de ori), acum noaptea în jurul orei 4:00 eram în trecere pe acolo…am zărit iepuraşii şi ghiciți ce?: iepuraşii erau încolțiți de 4 câini ai străzii care lătrau la ei. Am mers acolo şi am alungat câinii …dar din păcate câinii au sărit peste ” gardul care proteja iepuraşii” . Îmi arunc privirea la iepuraşi şi văd 8 iepuraşi: 2 dintre aceştia înghesuiți într-un colț…speriați …1 muşcat de coloana vertebrală, nemaiputându-se deplasa. Iar 5 dintre ei, din păcate….omorâți de câinii străzii. Dacă ați fii văzut cum se chinuiam bieții iepuraşi…nu vă puteți imagina…Dacă cu adevărat ați vrut ca oraşul să aibă această atracție ( a iepuraşilor ) în primul rând trebuia să vă gândiți la siguranța acestora. Sunt şi ele nişte suflete…nu meritau această soartă”.

Alături de acest mesaj arădeanul a postat şi o imagine cu iepuraşii morţi.

Iepuraşii erau puşi într-un adăpost unde au fost admirați și mângâiați de vizitarii Târgului de Primăvară, care şi-a închis ieri porţile.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.