Cum au primit grad de colonel in armata, soldatii fideli ai “statului de drepti” din judetul Alba

Cum au primit grad de colonel in armata, soldatii fideli ai “statului de drepti” din judetul Alba

Cum au primit grad de colonel in armata, soldatii fideli ai “statului de drepti” din judetul Alba

by May 25, 2017 0 comments

Se redeschide Cutia Pandorei dupa ce presa a dezvaluit relatiile nepotrivite dintre politicieni, magistrati  politisti si jurnalisti, pe de o parte si serviciile secrete,pe de alta parte. Pentru a merge mai departe in demantelarea acestei retele periculoase care a controlat statul de drept, o parte a mass-mediei descopera ca in aceasta caracatita de influenta s-au aflat si baronii locali, cu mare trecere in teritoriu.

Cu intentia de a-i recompensa pentru serviciile aduse “statului de drepti”, liderii locali au primit grade militare, total pe langa lege. De exemplu, sefii PNL din judetul Alba au primit grad de colonel, desi ei erau doar soldati, cel mult locotenent.

 Din dezvăluirile celor de la Antena3  și județul Alba are trei oameni cheie care au fost ridicați la gradul de colonel în 2010 de Gabriel Oprea, scrie opiniatransilvana.ro.

Este vorba despre Ion Dumitrel, președinte al Consiliului Județean Alba , Ștefan Bardan, la acea vreme (2010) prefect al județului Alba și Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia. Cei trei au acceptat aceste ridicări la gradul de colonel cel mai probabil pentru a fi protejați de sistem. Ion Dumitrel și Ștefan Bardan aveau gradul de soldați în timp ce Mircea Hava era deja locotenent în 2010.

Asa poate se explica de ce Mircea Hava, liderul liberalilor transilvaneni,  a scapat pana acum de mai multe dosare penale, pentru acuzatii de coruptie.

Citeste mai mult AICI

Citeste si AICI

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.