Legăturile nepotrivite din lumea politică, la Lugoj. Nica garantat Buciu, garantat cămătarul Olteanu

Legăturile nepotrivite din lumea politică, la Lugoj. Nica garantat Buciu, garantat cămătarul Olteanu

Legăturile nepotrivite din lumea politică, la Lugoj. Nica garantat Buciu, garantat cămătarul Olteanu

by September 3, 2020 0 comments

Campania electorală este în toi și oamenii au început să scoată la iveală cârdășii interesante ale candidaților cu lumea interlopă. La Lugoj, în județul Timiș candidatul liberal, Claudiu Buciu a fost surprins acasă la un cămătar, un domn pe nume Cornel Mincu, zis Olteanu, cunoscut că dă bani împrumut cu dobânzi enorme. Într-o postare pe FB,  ‎LUGOJ – PENTRU UN VIITOR MAI BUN, primită la redacția noastră, se spune că acest Olteanu ar fi lăsat pe drumuri zeci de familii pentru că nu au mai putut achita datoria. Tot în această postare,  candidatul Buciu este acuzat că ar fi primit finanțare de la Olteanu pentru campania electorală, lucru cu care cămătarul s-ar lăuda, în public.

Pe altă pagină se Facebook se precizează că acest interlop ar fi și traficant de țigări aduse din Ucraina, că ar face cămătărie de 24 de ani și că ar fi protejat de polițiști și procurori. Olteanu ar mai fi fost implicat, în trecut în diverse altercații fizice cu alți interlopi, dar de fiecare dată a scăpat.

Dar, candidatul PNL la Primăria Lugoj, prietenul cămătarilor din Lugoj,  este garantat Nica. Adică, puternic susținut de candidatul liberal la Consiliul Județean Timiș, Alin Nica.  Pe pagina de Facebook a lui Nica apare o postare cu cei doi prieteni liberali, în care spune că ”indiferent unde ne-am întâlni, discuțiile se termină cu idei și proiecte bune, puse în practică. Împreună cu domnul Buciu și organizația PNL Lugoj, am reușit să punem la punct câteva proiecte de dezvoltare ale municipiului Lugoj”.

Astfel, garantat Buicu înseamnă și garantat cămătarul Olteanu, unul dintre sponsorii PNL Lugoj.

Mai mult, Nica garantează și trecutul tenebros al candidatului Buicu, acuzat de dare de mită și care a scăpat de pușcărie doar după ce l-a dat în gât pe mituit. (Citește AICI)

Din păcate sunt multe cazuri de legături ale PNL Timiș cu lumea interlopă, de notorietate fiind prietenia șefului organizației, Nicolae Robu cu rețelele infracționale din acest județ. ( Citește AICI)

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.