Definitiv! Elena Udrea, condamnată la șase ani de pușcărie, în dosarul Bute

Definitiv! Elena Udrea, condamnată la șase ani de pușcărie, în dosarul Bute

Definitiv! Elena Udrea, condamnată la șase ani de pușcărie, în dosarul Bute

by April 7, 2022 0 comments

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Sentința este definitivă. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și este definitivă. Condamnarea este cu executare. Documentul de la ÎCCJ va fi trimis Poliției astfel încât mandatul să fie pus în executare. Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute. Instanța a respins constestația și a menținut sentința inițială de 6 ani închisoare cu executare.

Un complet de cinci judecători a stabilit, joi, definitiv, să respingă definitiv căile extraordinare de atac introduse de Elena Udrea și Rudel Obreja în mega-dosarul Gala Bute, astfel că decizia definitivă a acestora de condamnare rămâne valabilă. Rudel Obreja, și el inculpat în dosar, a anunțat, la România TV, că își face bagajele pentru a merge la pușcărie.

“În momentul de față îmi pregătesc bagajul pentru a mă deplasa unde trebuie. O să sun la poliție, mă voi deplasa, asta este, voi face ce trebuie. Nu știu cât mai am de executat. Nu mă așteptam la asta. Văd tot felul de speculații, care spun că s-a făcut dreptate. Dosarul Horia Simu, dosarul Dan Șova, în toate aceste dosare care sunt identice s-a rejudecat diferit. Oamenii ăia au fost rejudecați, noi ne ducem la pușcărie. Unde vi se pare dreptate. Vorbim de Înalta Curte care trebuie să vegheze la respectarea legii. Tocmai ei fac din unii mumă, din alții ciumă. Au fost multe măgării făcute, presa nu a fost interesată să afle adevărul, ci să o toace pe Udrea. Nu vorbesc eu cu ea la telefon, nu avem prietenii”, a declarat Obreja la România TV.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.