Vasile Blaga se gandeste la retragerea cetateniei romane pentru Tokes: Are ceva la mansarda

Vasile Blaga se gandeste la retragerea cetateniei romane pentru Tokes: Are ceva la mansarda

by March 12, 2014 0 comments

Vasile-Blaga-foto-Agerpres[1]Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat, marti seara, despre Laszlo Tokes si declaratiile acestuia din PE ca eurodeputatul probabil “are ceva la mansarda”.

Presedintele PDL a declarat la B1 TV ca, “de aceasta data”, dupa cum a specificat el, “sunt de acord cu cele precizate de domnul presedinte Traian Basescu”.

“Jobbick este un partid care nu a fost acceptat la guvernare nici in Ungaria. Nu are ce cauta in Romania. Nu avea ce sa caute la Targu Mures aseara”, a declarat Vasile Blaga.

Cu putin timp inainte, presedintele Traian Basescu ceruse public elaborarea unor legi care sa interzica prezenta partidului maghiar extremist Jobbik pe teritoriul Romaniei.

Basescu cere Parlamentului sa interzica extremistii maghiari pe teritoriul Romaniei

Referitor la declaratiile lui Laszlo Tokes, Vasile Blaga s-a aratat profund deranjat de acestea, remarcand, in acest context, ca eurodeputatul are si cetatenie romana.

“Odata nu face declaratii in Oradea, ca acolo nu il baga nimeni in seama!”

“Face niste paralele incredibile intre Tinutul Secuiesc si Crimeea”, a spus pedelistul, calificandu-l pe Tokes un “om iresponsabil”, care nu ar indrazni sa deschida gura la Oradea, de exemplu.

“Odata nu face declaratii in Oradea, ca acolo nu il baga nimeni in seama!”, a afirmat Blaga. “Incepe sa ma deranjeze”, a exclamat liderul PDL, calificand declaratiile eurodeputatuliu ca fiind “incredibile”.

Mentionand ca este la curent cu situatia din Ardeal, Vasile Blaga a afirmat ca “romanii si maghiarii se inteleg in Ardeal”. “Exista si extremisti romani”, a punctat el, mentionand insa oameni ca Laszlo Tokes “nu exista in politica daca nu se comporta ca atare”.

“M-as gandi daca ar trebui sa-i retragem cetatenia. Nu sunt extremist sau ultranationalist, dar cand faci astfel de declaratii in acest context international… Cred ca are ceva la mansarda”, a conchis liderul PDL.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.