Apare alternativa la actualele partide? Marian Munteanu anunţă crearea unei noi forţe politice

Apare alternativa la actualele partide? Marian Munteanu anunţă crearea unei noi forţe politice

Apare alternativa la actualele partide? Marian Munteanu anunţă crearea unei noi forţe politice

by March 7, 2016 0 comments
Fostul lider al studenților din 1990, Marian Munteanu, a anunțat că se va implicat în construcția unei forțe politice, care are ca țintă intrarea în Parlament, scrie activenews.ro.
Munteanu şi-a dezvăluit intenţiile la finele săptămânii trecute, într-o emisiune tv.
“Trăim al treilea moment de cumpănă după 1990, dar azi sîntem într-o situație mult mai gravă decît în 1990 sau 2000. M-am întîlnit cu mai multe organizați civice, pentru găsirea unei soluții. Pentru că e limpede: majoritatea românilor s-a săturat de partidele politice existente și așteaptă altceva. Dar acest altceva trebuie construit de noi, nu de politicieni.Am discutat cu toți despre alcătuirea unei platforme de unitate și înțelegere: hai să facem un armistițiu, să nu ne mai certăm pe fleacuri! Avem cel puțin cîteva puncte fundamentale pe care să ne unim.Vom duce la bun sfîrșit procesul de coagulare a unei platforme civice reprezentative, care să fie baza de construcție a unui mesaj politic efectiv. Avem nouă luni la dispoziție. În nouă luni se face pîinea, în nouă luni se face vinul, în nouă luni se face și un copil. Vor participa oameni foarte serioși, cu cariere extraordinare în spate, oameni de mare ispravă, unii pe care îi cunoașteți, alții pe care vă veți bucura să-i cunoașteți”, a spus Munteanu, printre altele, conform sursei.
Citiţi mai multe pe http://www.activenews.ro/stiri-politic/Marian-Munteanu-anunta-CREAREA-unei-forte-politice-Vreau-ca-in-Parlament-sa-fie-minim-100-de-oameni-130782
Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<